Aktywne Wpisy

hirek_gawron +721
STop żABy CzaS

źródło: temp_file8328223930710238382
Pobierz
freepoint +267
Muszę pochwalić firmę Piątnica, tą od produktów sypkich, nie nabiałów, za wsparcie w ważnej dla mnie sprawie, rezultat w komentarzu. #heheszki

źródło: 1000010118
Pobierz
#gielda
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzstyczniowy rajd pewnie oglądałeś z boku i zapiąłeś shorty idealnie na samej górce? to pokaz overall YTD jak tam jesteś zarobiony grubo w tym roku na tych eskach na dax ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_7049
PobierzJak pisałem, ja pamietam te dyskusje z toba o shortowaniu indeksów z poprzednich lat. Ostatnio jak wróciłeś, miałem wrażenie, ze nabrałeś jednak trochę pokory, ale teraz znów jesteś odpalony. Pare dni temu jeszcze dyskutowałes normalnie, przy weekendzie sie podjarales, zacząłeś robić wpisy typu „haha maniek i co teraz” bo miałeś S i innych tez
Pokaz gdzie ja ci ostatnio pisałem, ze twój short jest c-----y czy coś w ten deseń? Nawet ci w weekend pisałem, ze może to przetrawia i wreszcie spuszcza tego daxa, czyli sam byłem nastawiony na spadki. Po czym ty zacząłeś robić jakieś wysrywy do których mnie wolałeś typu „haha short płaci co teraz Maniek” a po sesji mi naubliżałem ad personam i jakieś prostackie wyzwiska typu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzrynek to wszyskto wyjaśnił, a z perm-niedźwiedzi których tu była kiedyś cała masa, nie został
a to ze jesteś perm niedźwiedziem w trakcie 2,5 letniej hossy i dalej shortujesz, no cóż, szkoda