Wpis z mikrobloga

Chciałbym z całego serca podziękować @maniek74 za ogromne wsparcie w postaci machającego papieża o które prosiłem przed zapakowaniem portfela tydzień temu. Dzięki chłopie!
Nie ważne że to nie ten papież. Ważne że przyniósł oczekiwane efekty:)

https://wykop.pl/wpis/79944963/gielda-korekta-nam-sie-po-prostu-nalezy-trzeba-dac#278622283

#gielda #pltr
Bartekc7 - Chciałbym z całego serca podziękować @maniek74 za ogromne wsparcie w posta...

źródło: IMG_2940

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jcmg to była ironia matołku, nie załapałeś, bo od północy otwierasz S na których cię wywieźli po raz enty i już nie kontaktujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@maniek74: Cioto nie wiesz co rozgrywam, ski miałem otwarte od poprzedniego tygodnia i udało się to dobrze połapac. Ty natomiast dziadku 50 letni siedzisz cały dzień na wykopie i zrzędzisz. Weź się za robote i przestań zgrywać eksperta
  • Odpowiedz
@Jcmg kojarzę twoje wpisy o wyzerowaniu się sprzed 2-3 lat, i od tego czasu dalej grasz wiecznie S i dajesz sie wieźć, bo masz gwoździa we łbie, cały czas ten sam styl, brak pokory, jeszcze sie rynek nie otworzył a ty juz liczyłeś zyski z shortow i wyjaśnili cie po raz enty ;)
  • Odpowiedz
@maniek74: Ty jesteś jakiś z-----y naprawdę. Raz w życiu wyzerowałem konto 3 lata temu o wartości 10 tys złotych i to tyle. Ostatnio miałem przerwe 9 miesięcy teraz traduje zyskownie i niedługo znowu zrobię przerwę, bo mnie to zwyczajnie męczy. Tobie natomiast w życiu już nic innego nie pozostało jak siedzenie tutaj i p-------------e się do każdego kto nie gra jak ty. Blokuje cie bo szkoda czasu na takich ludzi
  • Odpowiedz
@Jcmg No kojarzę, bo zawsze się rzucałeś jak g---o w przeręblu.

Dax shortowales twardo przy 14-15k i ublizales ludziom, którzy pisali, ze jednak może rosnąć, zgnietli cię i zniknąłeś. Później pojawiałes się już sporadycznie, ale zawsze pozycja short Nikkei, NQ itd.
  • Odpowiedz
@Bartekc7 łebek się odpalił, bo mu shorciki pod wielki krach nie weszły na które się nastawiał cały weekend. Chcesz to skasuj nasze wysrywy a ja sobie z nim podyskutuje gdzzie indziej jak będzie chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo się zrobił off-top
  • Odpowiedz