Aktywne Wpisy
mandanda +116
To jest ta słynna „kobieca intuicja”, że wchodzą w związki z typami, którzy nie potrafią samodzielnie funkcjonować?
#logikarozowychpaskow #zwiazki #randkujzwykopem
#logikarozowychpaskow #zwiazki #randkujzwykopem

źródło: IMG_3660
Pobierz
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
#budujzwykopem #budowadomu
Wymagania co do tego określa zakład wod-kan bedacy gestorem sieci, ten co ci wydał warunki przyłączeniowe
Oni mogą wymagać, że to im zglaszasz zamiar budowy przylacza z np. 14 dniowym wyprzedzeniem albo mogą wymagać, że musisz zgłosić budowę do starostwa/urzędu miasta