Aktywne Wpisy

Od kilku dni jest akcja psiarzy, którzy próbują bagatelizować problem wrzucając zdjęcia swoich labladorów i innych cziułałów, prześmiewczo pisząc "oj my z Fafikiem właśnie na spacerze, szukamy dziecka do pogryzienia".
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
źródło: comment_1583615967MRs1RTjje9oIl8plVE2Emi
Pobierz
Itslilianka +106

1. dlaczego chcesz zmienić pracę,
2. dlaczego my (firma)
#pracait #programowanie #programista15k #it #pracbaza #pasjonat15k #korposwiat
2. "Państwa oferta pasuje do stacku technologicznego, który chciałbym rozwijać i z którego chciałbym kiedyś być ekspertem"
Oni kłamią o atmosferze w firmie - ty kłamiesz o powódkach xD
Hej rekuterki, na czym najbardziej zależy kandydatowi podczas procesu? Myślałam, żeby skłamać na temat wynagrodzenia, a finalnie zaproponować mu 30% niższą stawke. Powiedziałabym też, że oferujemy prace zdalną, ale dopiero po 3 miesiącach onboardingu w biurze, ale ten fakt bym ukryła
@tommyrb:
1. Nie podobały mi się projekty w mojej poprzedniej pracy - utrzymaniówka a ja chcę aktywnie rozwijać oprogramowanie.
2. To wasza rekrutywka zaczępiła mnie na LinkedIn no to jestem albo sprawdasz co robią w necie (ale krótko) i wciskasz kit, że odpowiada ci profil ich działalności i ugruntowana pozycja na rynku ;)