Aktywne Wpisy

Tippler +974

źródło: temp_file2577520055947742398
Pobierz
red7000 +18
Trochę śmieszy w sprawie #sct w #krakow gadanie, że 6-litrowym SUV-em to mogę, a 10-letnim dieselkiem już nie mogę. Na takie gigasilniki przypada ile tysięcy gruzów? Średnia wieku auta w Polsce to nie jest 5 lat, tylko 16 lat. 16-letnie kopciuchy, często na lewych przeglądach.
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają
Chcę zakupić assistance bez franszyzy km od komina tak żebym mógł zamówić lawete pod dom (bo większość działa 20+ km od domu) i zawieźć furę do warsztatu. Cwaniaki z ubezpieczalni wiedzą że większość czasu to jazda koło domu i mają to w wykluczeniach. Kto takie coś oferuje?
Kiedyś miałem w PZU. Niedlugo będę brał oc więc bym wziął w pakiecie. Jeszcze nie sprawdzałem w necie. Na razie tylko zapytam na wykopie.
Dodatkowo czasami firmy mają do wyboru 2 warianty (na przykładzie HDI):
tańszy - holowanie 200 km i właśnie franszyza od miejsca zamieszkania 25km w przypadku awarii
droższy - holowanie bez limitu
@Panicz888: Jeśli masz żółte tablice to na 90% PZU będzie najtańsze bo mają dodatkowe 70% zniżki na auta na żółtych tablicach (kiedyś był czas, że nie wymagali żółtych tablic, wystarczyło mieć kartę PZMotu, ale ludzie zaczęli kombinować i PZU się z tego wycofało)
@Panicz888: zależy od auta, czasami kosztuje 20zł, czasami 100zł.
Czyli się nie opłaca bp starsze auto to wieksza skladka. Wieksza niż koszt lawety
@Panicz888: samo to rozszerzenie żeby odpowiadali spod samego domu a nie od 20km tyle kosztuje, nie cały assistance.