Wpis z mikrobloga

@PodniebnyMurzyn mogę jak jest mała. Ale tu się klapa nie zamyka i alarm niedomkniętych drzwi przewierca mi głowę. Musze to załatwić jak najszybciej. Sam bym to w pzd rozłączył ale się boję że mi zaraz coś z gwarancją zaczną jęczeć bo auto ma 2 miesiące dopiero
  • Odpowiedz
trochę zazdroszczę, brakuje mi takiej prawdziwej zimy jak z opowiadań mojego starego o jego drodze do szkoły

@Elec: Oj, mi też. Choć jak mieszkałem 25 lat temu "w lesie" to codzienne odśnieżanie i czasem skrobanie o 6 z rana przy -20 nie było wesołe... albo czasem było, bo sobie podśpiewywałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wtedy wyprowadziłem się z Warszawy "do lasu", było "zjawiskowo".
Także czasem zastanów
  • Odpowiedz
@jestem10 musisz wiedzieć jedno. Czarne dziewczyny choćby najpiękniejsze są zmanierowane. Pamiętaj że one się wychowywały najczęściej w niefajnych dzielnicach, chodziły do patologicznych szkół a ich język to slang z getta.

Poznałem kilkoro wspaniałych czarnych rodzin ale oni nie zachowywali się jak raperzy, gangsterzy czy dilerzy. Mieszkali pośród białych na przedmieściach, ubierali się normalnie, mówili normalnie. Ich dzieciaki rzeczywiście byłby dobrym materiałem na żonę bo miały i dobre studia i dobre perspektywy
  • Odpowiedz
Czarne dziewczyny choćby najpiękniejsze są zmanierowane... one się wychowywały najczęściej w niefajnych dzielnicach, chodziły do patologicznych szkół a ich język to slang z getta.

Poznałem kilkoro wspaniałych czarnych rodzin ale oni nie zachowywali się jak raperzy, gangsterzy czy dilerzy. Mieszkali pośród białych na przedmieściach, ubierali się normalnie, mówili normalnie ... rzeczywiście byłby dobrym materiałem na żonę bo miały i dobre studia i dobre perspektywy na przyszłość

Czyli jednak sie da, tym bardziej
  • Odpowiedz