Aktywne Wpisy

heksengerg +257

źródło: temp_file4727355586165404252
Pobierz
njay +113
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą

źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
#teczowepaski #boykisser #futrowpis
źródło: IMG_20250203_120210
PobierzAle teraz przez cały tydzień byliśmy razem :3
Niestety wczoraj pojechał i nie mogę się na niczym skupić :p
@Gerald212: amen bracie (づ•﹏•)づ.
Ile km wariacie?
Wiem, że to nie tak daleko i niektórzy mają gorzej - my przynajmniej jesteśmy w tym samym kraju XD
Ale i tak smutno.
Zwłaszcza, że on w weekendy ma szkołę i to trochę ogranicza nam terminy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Następny raz pewnie
@Gerald212: miło się czyta takie wpisy pokazujące prawdziwe uczucia między dwojgiem ludzi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)