Aktywne Wpisy

SilesianPill +250
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
OwyBEB +22
Przypał na wykopie, był koniec roku 2019, będąc singlem 35+, dość mocno wojowałem na tinderze, a że mam w miarę ładną buźkę, to przychodziło mi to dość łatwo.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.

źródło: temp_file1596799319579858404
Pobierz
Najlepszy dowód na to, że rekruterki w #it mają wyrypane? Miałem rozmowę rekrutacyjną hr w której rekruterka bardzo zachwycała się moim doświadczeniem, ale wymogiem było zrobienie zadania rekrutacyjnego (na 3 godzinki hihi) ale dają sztywno dwa dni do zrobienia. Tak się akurat złożyło, że nie miałem kiedy siąść w ciągu tych dni - zdarzenia losowe, brak czasu itd. Dzisiaj otrzymuję maila zwrotnego o treści:
Cześć
Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie pracą w {nazwa firmy}. Doceniamy Twój czas poświęcony na wypełnienie formularza rekrutacyjnego oraz przesłanie swojej aplikacji.
Do tego projektu poszukujemy osoby o innym profilu, dlatego na tym etapie chcielibyśmy podziękować Ci za udział w rekrutacji.
Profil się zgadzał, do momentu aż nie zrobiłem zadania rekrutacyjnego. Automatyczna wiadomość i elo, kawka się zaparzyła.
#pracait #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
bo jak już znajdą to przestaną być potrzebni...
Edit: doczytałem, że chodzi o słowo "profil". Cóż, można tak zinterpretować, że nie odpowiada im profil osobościowy kogoś, kto nie robi zadań.