Aktywne Wpisy

vieniasn +92
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

arinkao +181
Żeberka teriyaki (najlepsze na świecie), ziemniaki i sałataka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem

źródło: zeb
Pobierz
źródło: temp_file4337350865988989297
PobierzNie żebym lubił Trumpa ale należy się kanadzie. Fajnolewacki kraj z Trudau który prześladował protestujących truckerów za covida.
@armin-van-kutonger: oczami wyobraźni widzę twoje oburzenie gdyby Trump nałożył cła na Polskę, a jakiś Kanadyjczyk na stronie digg.ca pisał że należy się nam za prześladowanie protestujących kobiet za covida
Dobicie gospodarcze europy przez Trumpa to przejaw litości. Tak jak się dobija konające w mękach zwierze.
I dopiero na gruzach tego będzie można odbudować system który martwi się o zwykłych, pracujących a nie o nierobów którym od sierpnia płacę haracz z II progu podatkowego.
W sumie na takich samych fundamentach Rosja teraz prowadzi wojnę. Potrzeba ludzi głupich i wiernych
Chłopie. Mimo tego złodziejstwa, chorych wymogów unijnych w budownictwie w kilka lat wybudowałem prosty dom bez kredytu. Dla zobrazowania sytuacji chodzę 9 rok w tych samych zimowych butach i jeżdżę gruzem za 5k. I jestem w II progu jako BOGOL. Patrzę dwie działki dalej ktoś się pobudował willę bungalow za pisowskie bk2%. I ja dopłacam do jego kredytu.
Chciałbym zobaczyć polityków na sznureczkach jak bombeczki na choince i żeby
Nigdy nie chciałem być królem życia. Chciałem mieć tylko własny kąt aby w razie czego nikt mnie nie wywalił na bruk albo na starość do przytułku.
@armin-van-kutonger: Ale to nie powinieneś się cieszyć? W końcu to nie lewacki bk2% tylko narodowy, prawicowy, boży bk2%. UŚMIECHNIJ SIĘ!
Morawiecki wielki prawicowec od żebrów na KPO. Co za to KPO powstało? Dopłaty do używanych samochodów elektrycznych z Niemiec? Złodzieje z budżetówki przepalają budżety na byle co pod koniec roku jak im zostaje, na takie rzeczy poszło KPO.
mam rodzinę w budżetówce, jestem bardzo dobrze poinformowany co oni tam odwalają z państwowymi pieniędzmi
@armin-van-kutonger: trzeba po prostu zniszczyć państwo polskie wszystkie instytucje sprzedać wielkiemu amerykańskiemu kapitałowi