Wpis z mikrobloga

Nie żebym lubił Trumpa ale należy się kanadzie. Fajnolewacki kraj z Trudau który prześladował protestujących truckerów za covida.

@armin-van-kutonger: oczami wyobraźni widzę twoje oburzenie gdyby Trump nałożył cła na Polskę, a jakiś Kanadyjczyk na stronie digg.ca pisał że należy się nam za prześladowanie protestujących kobiet za covida
  • Odpowiedz
@Gieremek:
Dobicie gospodarcze europy przez Trumpa to przejaw litości. Tak jak się dobija konające w mękach zwierze.
I dopiero na gruzach tego będzie można odbudować system który martwi się o zwykłych, pracujących a nie o nierobów którym od sierpnia płacę haracz z II progu podatkowego.
  • Odpowiedz
@Emble:
Chłopie. Mimo tego złodziejstwa, chorych wymogów unijnych w budownictwie w kilka lat wybudowałem prosty dom bez kredytu. Dla zobrazowania sytuacji chodzę 9 rok w tych samych zimowych butach i jeżdżę gruzem za 5k. I jestem w II progu jako BOGOL. Patrzę dwie działki dalej ktoś się pobudował willę bungalow za pisowskie bk2%. I ja dopłacam do jego kredytu.

Chciałbym zobaczyć polityków na sznureczkach jak bombeczki na choince i żeby
  • Odpowiedz
Patrzę dwie działki dalej ktoś się pobudował willę bungalow za pisowskie bk2%.

@armin-van-kutonger: Ale to nie powinieneś się cieszyć? W końcu to nie lewacki bk2% tylko narodowy, prawicowy, boży bk2%. UŚMIECHNIJ SIĘ!
  • Odpowiedz
@Pawu1on:
Morawiecki wielki prawicowec od żebrów na KPO. Co za to KPO powstało? Dopłaty do używanych samochodów elektrycznych z Niemiec? Złodzieje z budżetówki przepalają budżety na byle co pod koniec roku jak im zostaje, na takie rzeczy poszło KPO.
  • Odpowiedz