Wpis z mikrobloga

Ja rozumiem, że ktoś może mieć poglądy zgodne z PiSem. Rozumiem, że ktoś mógł głosować na Dudę, zwłaszcza w jego pierwszych wyborach. Rozumiem, że komuś się nie podoba Trzaskowski, Hołownia, Mentzen czy inny Braun. Ale nie rozumiem, że ktoś patrzy na Nawrockiego i myśli "o, to jest dobry kandydat". Koleś, który opiera swoją kampanię wyborczą o boksowanie i chodzenie na siłownie xDDD Koleś, który wyśmiewa oponentów bo ci znają języki obce xDDD koleś, który ma zdjęcia z bandytami. Idiokracja. Przerażające jest, że tyle milionów ludzi chce na niego głosować.

#polityka #bekazpisu #wybory
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Darson666: niesamowite seba. no glosowanie na trzaska aka ustawione foty z ksiazka w metrze, udawanie ze mu sasiad chate zalal w gownianych reklamach ktore pozniej usuwa, foty z synem sorosza u ktorego siedzi w kieszeni a pozniej lata po mediach i p------i ze planeta plonie, jednoczesnie wynajmujac za bezcen nieruchomosci w wawie zje bom przyklejajacym sie do asfaltu, niedzialajace kible za ponad pol banki i droga do nich usypana k---a
  • Odpowiedz
@z-a-k: zapomniałaś dodać jeszcze zmienność w poglądach wynikając z panujących trendów - nie zdziwię się jak na pielgrzymkę pójdzie żeby wejść wyborcom w żyć
  • Odpowiedz
@Darson666 nie jestem wyborcą tęczowego Trzaskowskiego, ani seby przebranego w garnitur, ale z dwojga złego o wiele bardziej do przeciętnego wyborcy trafia Nawrocki, bo chociaż nijaki, to przynajmniej w jakimś stopniu jest aktywny podczas swojej kampanii + jego sylwetka bardziej pasuję do większości Polaków.

Natomiast Rafałek to kandydat co najwyżej dla bananowej warszawki, która musi się poczuć światowa oraz "lepsza" od szarego pisowskiego ludu. Ponadto moim zdaniem Trzaskowski ma taki styl
  • Odpowiedz
@Xandress: no juz sie modlil pod ku...rwa znakiem drogowym, z jakas p1erdolona trombka grajaca hgw co pod drzewem. no ale pamietaj - idiokracja
  • Odpowiedz
tygrysek o plecaczku ucieczkowym

@z-a-k: co jest złego w posiadaniu plecaka ucieczkowego głąbie? jak ci powódź dom zaleje to wtedy będziesz szukał gdzie masz odpis aktu urodzenia dziecka? to jest najgłupszy pisowski spin jaki w zyciu słyszałem, to tak jakbyś sie zesrał że ktoś ubezpiecza swoje mieszkanie
reszty nawet nie komentuje bo juz pokazałeś swoje niezrozumienie podstawowych rzeczy. Jesteś po prostu głupi.
  • Odpowiedz
@z-a-k a czym są obecnie wybory w demokratycznych państwach, aniżeli konkursem popularności wśród boomerów? Zresztą czytaj uważniej mój komentarz, nie jestem wyborcą ani tęczusia, ani seby
  • Odpowiedz