Wpis z mikrobloga

Mam 28 lat mieszkam w mieście 58 tyś mieszkańców i niestety od dwóch lat nie idzie znaleźć pracy wszędzie wysyłam cv niestety dużego doświadczenia nie mam pracowałam 4 lata w galerii na stoisku sprzedając e-kiepy. Jestem zarejestrowana w urzędzie pracy by mieć ubezpieczenie zdrowotne. Od tamtego czasu nikt się do mnie nie odezwał a wysyłam praktycznie wszędzie gdzie tylko mogę cv. Z urzędem pracy to są jaja co miesiąc przychodzę tylko po podpis a zero znalezienia pracy nawet u mnie nie ma dorywczych prac by sobie dorobić bardzo mało ofert jest a zakładów pracy nie ma zbytnio gdzie by kobieta mogła zaleźć pracę. Gdzie i jak mogę znaleźć pracę by mieć pieniądze? 😭
#praca
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aklevv może przeprowadzka do większego miasta? Na Śląsku jest dużo pracy, a jak jeszcze nie jest się rozszczelnionym milenialsem który nienorzychodzi do robo to wręcz po stópkach całują
  • Odpowiedz
@aklevv: Poczekaj, dwa lata szukasz pracy i nic, czy pracowałaś w międzyczasie? Przy możliwości pracy zdalnej możesz ogarnąć sobie coś ciekawego. Uczyłaś się czegoś, rozwijałaś jakieś skille? Czy zwyczajnie siedziałaś na stanowisku i przeglądałaś Instagram? ;) Przez dwa lata nie zorientowałaś się na rynku, nie patrzyłaś jakie możliwości są w zdalnej i nie wybrałaś sobie jakiegoś kierunku?
  • Odpowiedz
@aklevv: Sprawdzimy twoje referencje.
Wykształcenie wyższe: specjalność architektura - BRAK
Wykształcenie techniczne specjalność budowlana - BRAK
Wykształcenie: BRAK
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Tortcebulowy Średnie zawodowe o kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych pracowałam 4 lata na stoisku w galerii przy sprzedaży e-kiepów to tyle niestety
  • Odpowiedz
Biedronka mi podziękowała bo nie spełniam ich wymagań przynajmniej grzecznie odpisali nawet negatywnie

@aklevv: to jakie oni wymagaja maja xDD skoro u mnie na wsi biorą na kase swieze 18-stki bez niczego, czasem nawet bez matury xD
  • Odpowiedz