Wpis z mikrobloga

@maminternetnapegasusie: na takie sytuacje jest papier nawilżany. Ja nie wiem jak ludzie czują się wystarczająco czyści tylko po wytarciu tyłka na sucho. Niezależnie czy szarym czy miękkim papierem. Jestem po operacji woreczka to ten papier to must have w torebce poza domem. Może jak ktoś dobrze trawi to jest lepiej ale i tak sobie nie wyobrażam
  • Odpowiedz
@olokynsims: @Prawdziwy_Oponiarz polece swoim starym klasykiem: Czy w momencie gdy masz sranie na rzadko też lecisz kucakiem prosto do prysznica/wanny/bidetu aby umyć tą wodnistą ciecz z rowa czy chlapiesz po dordze na kafelki bo nie można używać papieru? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Vidios: kto powiedział, że nie można używać papieru. Ja mówię, że używanie samego papieru jest mówiąc delikatnie dyskusyjne, a ty odpisałeś sobie do tego jakąś zmyśloną historię i chcesz sieyze mną o nią sprzeczać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Hatespinner: zaintrygował mnie twój sposób bycia i przejrzałem twój profil. Naprawdę od dziewięciu lat prowadzisz profil oparty na hejtowaniu ludzi na portalu internetowym i ci świetnie znudziło? Obawiam się, że jest w tym drugie dno. Powinieneś się zastanowić, czemu tak ci się to podoba, może poszukać pomocy. Trzymam za ciebie kciuki, przyjacielu.
  • Odpowiedz