Aktywne Wpisy

zasadzka01 +285
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
darknightttt +5
Czemu mężczyźni są tacy męczący? Każdy, którego znałam dłużej bardziej przypominał mi syna niż partnera.
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
Po kilku odcinkach zaczynam lubić Sebe tylko ten jego śmiech jest ughhhh. Mateusz trochę młody na jakieś poważne związki, alternatywka ma rację bo co jak już jechać do ameryki to z nadzieją na green card a nie żeby potrzymać się za rękę xd Mariusz najgorsze atrakcje dla dziewczyn ever, siedzą w USA tydzień a nic z tego nie zobaczą oprócz pierogów na festynie, czy zabawy w improwizacje tam gdzie nikt ich nie zna. Poza tym gość ubiera się jakby jeździł dorożką po Krakowie. Ani ciekawy ani przystojny.
Pseudo ukryty gej przyniósł z garażu pudełko konserw i kazał ugotować kolację XD dobrze siostra podsumowała, dzięki za kolację idziemy coś zjeść xd on chyba nie zabrał ich nigdzie, ogrodek przed domem to wszystko na co go stać xd smutny obraz amerykańskiej Polonii
Która to alternatywka?