Wpis z mikrobloga

#bitcoin #kryptowaluty

Każdy kto panikuje że mu cena btc spada jest niepoważny, przeciez jeszcze pol roku temu kazdy by marzyl o 90k.
Myślcie długo terminowo a nie jak hazardziści jezu
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dantte: ale wykopki pokupowali po $102k Tu nikt nie kupuje jak jest tanio. Widziales jakis ruch na tagu jak bylo po $40k? Moze 5 wpisow na dzien. Teraz jak jest czas sprzedawac to ludzie kupuja. Zawsze tak jest.
  • Odpowiedz
@Dantte: Ludzie sa dzis przebodzcowani i maja bol duou gdy sie orientują, ze prawdopdobnie oddadza znaczna wiekszosc swojego czasu i najlepszych lat zycia Januszowi w zamian za dach nad glowa, jedzenie i troche drobnych kieszonkowego.

Normalna osoba w wieku 15 lat ogarnia, ze ten system jest z-----y i juz wtedy planuje dalekobieznje swoja przyszlosc, inwestujac najpierw w siebie i swoje umiejetnosci a potem zabezpieczając skuteczne wypracowany kapitał w czasie, tak zeby
  • Odpowiedz
@Dantte: przecież płaczą głównie shiciarze i kmioty od dźwigni. Tu prawie nikt nie ma btc, bo cena jednostkowa jest za wysoka na robacze umysły, lepiej mieć 1347424 jednostek gówna niż 0.01 btc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: Sprzedawanie btc nie ma sensu jesli nie zmieni to twojego zycia. Jak ktos sprzedaje po to, zeby za te pieniadze kupic dom czy mieszkanie bez kredytu to moim zdaniem rozsadna decyzja. Jesli juz to masz ogarnięte to nie wiem co lepszego mozna kupic zamiast bitcoina. Pytalem juz tu, ale nikt nie wskazal umiejetnie lepszej alternatywy
  • Odpowiedz
@jegertilbake: no zacznijmy od tego, że z tradeingu można żyć, czyli robić to zawodowo z obrotu akcjami, krypto itp. Samo to może zmienić życie. Ja w BTC tak naprawdę nie zainwestowałem, więc sobie kiszę. Mam taką ilość, że aby zmienić moje życie cena musiałaby być powyżej 250k $. Jak się uda, to emerytura w wieku 50 lat, jak nie to zabiorę zone na lody. Zero presji na wynik.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dantte przecież ty oddałeś już dawno, chwaliłeś się na tagu że nie pracujesz i jeździsz jakimś szrotem kupionym za BTC, to do kogo ta gadka
  • Odpowiedz
Bardzo dobrze, ja na tych wahaniach i panikach od początku grudnia bez żadnego inwestowania dodatkowych środków powiększyłem swój portfel o 0.41 BTC. ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz