Aktywne Wpisy

SilesianPill +250
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
OwyBEB +22
Przypał na wykopie, był koniec roku 2019, będąc singlem 35+, dość mocno wojowałem na tinderze, a że mam w miarę ładną buźkę, to przychodziło mi to dość łatwo.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.

źródło: temp_file1596799319579858404
Pobierz
Każdy kto panikuje że mu cena btc spada jest niepoważny, przeciez jeszcze pol roku temu kazdy by marzyl o 90k.
Myślcie długo terminowo a nie jak hazardziści jezu
Normalna osoba w wieku 15 lat ogarnia, ze ten system jest z-----y i juz wtedy planuje dalekobieznje swoja przyszlosc, inwestujac najpierw w siebie i swoje umiejetnosci a potem zabezpieczając skuteczne wypracowany kapitał w czasie, tak zeby
Zeby nie miec chociaz 10 btc bedac w tym 10 lat tobtrzeba byc debilem
@jegertilbake Ament w pacierzu, tu i teraz szybko x1000
@Prawdziwy_Oponiarz @ottis Tak to jest jak się nie wie w co się inwestuje
"zacznijmy od tego, że z tradeingu można żyć"
To czego tego nie robisz skoro to takie proste? Dla mnie to jakbys pisal ze mozna zyc ze zdrapek w lotto. Delusion