@DoktorNauk: nigdy nie rozumiałem fenomenu. Gość siedzi przed kompem i albo gra albo coś p------i. To już lepiej jakieś ciekawy serial czy film obejrzeć imo
@Lukiak: To substytut znajomego. To chyba naturalne że się szuka interakcji z drugim człowiekiem, a jak się ma ograniczone możliwości czy umiejętności społeczne to zostaje siedzenie na streamie. Nie zawsze chce się oglądać jakiś film, czy serial, ale chce się po prostu posłuchać jakiejś rozmowy np..
@DoktorNauk: ale co gadasz ze streamerami czy co? nie wiem jak to dziala, jak widzialem urywki to widzialem tylko ze typ odpowiada na wybrane przez siebie pytania a tak to czat zapieprza tak ze nie idzie przeczytac nic bo 100 wiadomosci na sekunde
@Lukiak: Są małe streamy gdzie jest kilkudziesięciu widzów i normalnie możesz pisać ze streamerem albo innymi użytkownikami. Są streamy że jest dużo widzów i se po prostu oglądasz jak się dzieje coś ciekawego. A są streamy gdzie streamują po prostu ciekawi ludzie i opowiadają ciekawe historię. Jakbym miał do wybory spotkać się ze znajomymi, albo oglądać stream to wiadomo że wolałbym się spotkać ze znajomymi, ale ja i wiele osób
#przegryw #depresja
źródło: nr
PobierzJakbym miał do wybory spotkać się ze znajomymi, albo oglądać stream to wiadomo że wolałbym się spotkać ze znajomymi, ale ja i wiele osób