Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie kosiarkę( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę dzisiaj pojeździłem i jest świetna, wydaje się idealnym wyborem na drugi motocykl, na miasto, do zabawy i na tor. Póki co do pierwszego trackdaya daleko więc ninja 400 na wszelki wypadek zostaje, ale jak dogadam się z huśką na torze to żegnam kawe i nie będę tęsknił.

#motocykle
Kaneczai - Kupiłem sobie kosiarkę( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę dzisiaj pojeździłem i jest świetn...

źródło: IMG_9778

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaneczai: Fajne. Mnie nigdy w teren nie ciągnęło, chociaż mieszkam w takim regionie, że mam to na wyciągnięcie ręki, a koledzy więcej w terenie jeździli, niż po drodze. Może i fajnie. Może sam muszę się przekonać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zielony34: Ten kawałek leśnej drogi to raczej max co te moto zobaczy XD Jak mnie kiedyś nadzie to wrzucę opony kostkowe i spróbuję, póki co to to ogień na asfalcie
  • Odpowiedz
@Kaneczai: oje chłopaki to asfaltu nie widzieli. Dziki jadą w teren, lasy, pola. Opowiadali, jak fajnie, ja tego bakcyla jakoś nie łyknąłem, a może po prostu powinienem na takie moto wsiąść :D
  • Odpowiedz
@Kaneczai: Ta Husia jest mega, chociaż zawsze miałem pewne obawy jeśli chodzi o jakość tych silników. Zawsze miałem wrażenie, że z KTMami coś jest nie tak, choć dźwięk wiadra z gwoźdźmi ma swój urok. :P
Oby Ci służyła jak najdłużej. Na tor obecnie sam bym wziął supermoto. :)
  • Odpowiedz