Wpis z mikrobloga

• 0
@Logan00
Aha, czyli gładko przeszliśmy nad kłamstwem Tuska do rzeczywistości, super 👍🏻

Będzie to wyglądało tak że jak złapią grupę nielegalnych imigrantów gdzieś w Europie to dostaniemy należną nam "paczkę" murzynów i islamistów najgorszego sortu.
To że gościmy miliony Ukraińców i w zeszłym roku wpuściliśmy 600 tys. innych dzikusów niczego nie zmienia. Usmiechajmy się :)
  • Odpowiedz
Marcin Sypniewski, europoseł Konfederacji zadał pytanie Komisji Europejskiej w sprawie zwolnienia Polski z paktu migracyjnego.

Komisja Europejska odpowiedziała, zgodnie z prawdą:

Zgodnie z prawem UE nie ma prawnych możliwości zwolnienia Polski z wdrażania jakichkolwiek części paktu.

Korzystając z odpowiedzi KE konfiarze ramię w ramię z pisowcami, tworzą narrację, że to czy będziemy musieli przyjmować imigrantów jest już przesądzone i nie ma z tego żadnego zwolnienia. Natomiast zręcznie unikają dalszej części pisma w którym, komisarz
  • Odpowiedz
  • 0
@dlugi-gr

20k czy 20mln?

Niby można płacić zamiast przyjmować, co mnie i tak nie satysfakcjonuje, CHYBA ŻE ogłoszą presję migracyjną, np. na wiosnę jak ruszą pontonami, i wtedy trzeba przyjmować to co przyślą.
  • Odpowiedz
@ish_waw: ośrodek dla cudzoziemcow w kraju gdzie mlody czlowiek ma wybor pomiedzy staniem w miejscu an wynajmie, wyladowaniem na ulicy ale splacaniem 1,5mln dla banksterów
  • Odpowiedz
  • 0
@UltraKnur20000
Mnie jakiś anonimowy czereśniak z internetu nie jest w stanie obrazić :]
A kim knurze jest D. Tusk, propagadysta na fotelu prezesa rady ministrów, który tak łże?
Bo moje pisanie w necie gucio znaczy 😅
  • Odpowiedz