Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +118
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +858
#bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzW sumie to nie wiem po co tak kręcić i manipulować, skoro wystarczy że Tusk kłamie 😅
https://x.com/paweljablonski_/status/1885600964305961074?t=WPo8YDzC0cr4wIi8_4AAkw&s=19
Aha, czyli gładko przeszliśmy nad kłamstwem Tuska do rzeczywistości, super 👍🏻
Będzie to wyglądało tak że jak złapią grupę nielegalnych imigrantów gdzieś w Europie to dostaniemy należną nam "paczkę" murzynów i islamistów najgorszego sortu.
To że gościmy miliony Ukraińców i w zeszłym roku wpuściliśmy 600 tys. innych dzikusów niczego nie zmienia. Usmiechajmy się :)
Jak umiesz czytać to przeproś i temat można zamknąć.
źródło: temp_file7632201687809103241
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
20k czy 20mln?
Niby można płacić zamiast przyjmować, co mnie i tak nie satysfakcjonuje, CHYBA ŻE ogłoszą presję migracyjną, np. na wiosnę jak ruszą pontonami, i wtedy trzeba przyjmować to co przyślą.
Mnie jakiś anonimowy czereśniak z internetu nie jest w stanie obrazić :]
A kim knurze jest D. Tusk, propagadysta na fotelu prezesa rady ministrów, który tak łże?
Bo moje pisanie w necie gucio znaczy 😅
Będzie lepiej, trzymaj się chłopie 👍🏻