Wpis z mikrobloga

Planuję wyjazd do Czarnogóry – czekać na tańsze bilety? ✈️🇲🇪

Siema Mirki! Wybieram się z ekipą (łącznie 7 osób) do Czarnogóry w terminie 1-6 kwietnia. Obserwowałem ceny biletów Ryanaira i zauważyłem, że skoczyły z ~90 zł na 160 zł 🤯. Teraz pytanie do bardziej doświadczonych lataczy – jest sens czekać, bo może jeszcze spadną? 🤔

Z tego, co wcześniej zauważyłem, ceny faktycznie się zmieniają, ale nie jestem ekspertem w temacie dynamicznego cenowania u FR. Jakie macie doświadczenia? Kupić teraz, czy jeszcze poczekać?

Dzięki za wszelkie rady! Pozdro 600!

#podroze #czarnogora #ryanair #latanie #biletylotnicze #taniepodrozowanie #wakacje #tanieloty #podrozujzwykopem
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bobokkk: do Czarnogóry samolotem? Bez sensu. Chyba, że startujesz z Gdańska lub Szczecina.
Z centrum/południa PL dojeżdżasz autostradą do Cacak w 10h, a dalej masz super krajobrazową trasę na ok. 300 km. Asfalt i infrastruktura przyzwoitej jakości, widoki kapitalne. Czas przelotu brutto jest porównywalny z czasem jazdy autem (7-8h lot, odprawa, oczekiwanie, dojazd na lotnisko, etc + 1h na załatwianie auta) vs 10h + 3-5h krajobrazów.

Samochód w Czarnogórze to
  • Odpowiedz
  • 0
@barman84: ale czym innym jest jechanie z punkty a do b przez 2h, a czym innym katowanie 15h w trasie. Dwa dni wycięte na odsypianie podróży, plus ryzyko że Ci sie auto rozleci po drodze, nie ważne czy stare czy nowe.
  • Odpowiedz