Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +27
Nie udało mi się życie, zmarnowałam

Jinno +63
Po dwóch dniach już mogę z czystym sumieniem napisać że podoba mi się tutaj i zostaje na dłużej (。◕‿‿◕。)

źródło: cc768d79f0dd9f8f7f4a96287617398e626c07df4ab2acfe142f8de4c6b44017
Pobierz
Siema Mirki! Wybieram się z ekipą (łącznie 7 osób) do Czarnogóry w terminie 1-6 kwietnia. Obserwowałem ceny biletów Ryanaira i zauważyłem, że skoczyły z ~90 zł na 160 zł 🤯. Teraz pytanie do bardziej doświadczonych lataczy – jest sens czekać, bo może jeszcze spadną? 🤔
Z tego, co wcześniej zauważyłem, ceny faktycznie się zmieniają, ale nie jestem ekspertem w temacie dynamicznego cenowania u FR. Jakie macie doświadczenia? Kupić teraz, czy jeszcze poczekać?
Dzięki za wszelkie rady! Pozdro 600!
#podroze #czarnogora #ryanair #latanie #biletylotnicze #taniepodrozowanie #wakacje #tanieloty #podrozujzwykopem
Z centrum/południa PL dojeżdżasz autostradą do Cacak w 10h, a dalej masz super krajobrazową trasę na ok. 300 km. Asfalt i infrastruktura przyzwoitej jakości, widoki kapitalne. Czas przelotu brutto jest porównywalny z czasem jazdy autem (7-8h lot, odprawa, oczekiwanie, dojazd na lotnisko, etc + 1h na załatwianie auta) vs 10h + 3-5h krajobrazów.
Samochód w Czarnogórze to
Nie będę się kisił w aucie przez 15h. Na miejscu wypożyczamy i elo
źródło: image
Pobierz