Wpis z mikrobloga

Parę tygodni temu chuop poznał różowom. To było tak, że wychodząc na spacer z psinką wpadliśmy na siebie idealnie pod klatką kiedy wychodziłem, a ona przechodziła obok z psem. Oczywiście nasze psy od razu się do siebie rzuciły uradowane i tak się zaczęło… Jak w amerykańskich filmach…
Od razu uśmiechy i gadka wczasie kiedy nasze psiaki skakały do siebie ze szczęścia, po czym krótki wspólny spacer z psiakami, bo akurat wracała, więc ją odprowadziłem. Na koniec chuop zapytał czy chciałaby wyjść razem z psami na spacer, odpowiedziała że chętnie, tylko jak się złapiemy. To zapytałem czy poda chuopowi swój numer to się zgadamy. Podała.
Dzisiaj chuop się umówił z nią na dłuższy spacer z psami, jest tutaj nowa, nie zna okolicy dlatego chuop ją oprowadzi i mam nadzieję poznamy się lepiej.
Trzymajta kciuki komledzy…
#kulfonix #przegryw #rozowepaski
Kulfonix - Parę tygodni temu chuop poznał różowom. To było tak, że wychodząc na space...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kremufka2137: To jeszcze nie ten etap relacji ༼ຈل͜ຈ༽ A spacer super, dużo rozmawialiśmy i się śmialiśmy. Długo byliśmy na spacerze i pare ładnych kilometrów przez las przeszliśmy. :)
  • Odpowiedz