Panowie, Jadąc wczoraj wieczorem z Warszawy do Wrocławia jakieś 2 Km za zjazdem A2-DK50 (Wiskitki) utknąłem w korku związanym z wypadkiem spowodowanym kierowcą jadącym A2 pod prąd. Nie minęło kilkanaście minut a kierowcy korzystając z utworzonego korytarza życia zaczęli zawracać i jechać pod prąd do najbliższego zjazdu. O incydencie została powiadomiona policja. Załączam filmik #polskiedrogi #agresjadrogowa #drogi #autostradypolska #stopcham
@michallus nie dziwię się. Mi się jakiś czas temu na Wiskitkach znudziło stanie kilka godzin w nocy i sam tak zawracałem jak i wielu innych kierowców. Służby mają wywalone, że setki czy tysiące ludzi wiele godzin tkwi w korku bez możliwości wysrania się nawet. Nauczony doświadczeniem to na następny raz będę zawracał jak tylko służby dojadą na miejsce.
nie dziwię się. Mi się jakiś czas temu na Wiskitkach znudziło stanie kilka godzin w nocy i sam tak zawracałem jak i wielu innych kierowców. Służby mają wywalone, że setki czy tysiące ludzi wiele godzin tkwi w korku bez możliwości wysrania się nawet. Nauczony doświadczeniem to na następny raz będę zawracał jak tylko służby dojadą na miejsce.
@nieocenzurowany88: O nieee, powinieneś wyzywać tych którzy mają własną wolę i zawrócili na
Jadąc wczoraj wieczorem z Warszawy do Wrocławia jakieś 2 Km za zjazdem A2-DK50 (Wiskitki) utknąłem w korku związanym z wypadkiem spowodowanym kierowcą jadącym A2 pod prąd. Nie minęło kilkanaście minut a kierowcy korzystając z utworzonego korytarza życia zaczęli zawracać i jechać pod prąd do najbliższego zjazdu.
O incydencie została powiadomiona policja.
Załączam filmik
#polskiedrogi #agresjadrogowa #drogi #autostradypolska #stopcham
@michallus: Wykop dziękuje za powiadomienie. Zajmiemy się tym najszybciej, jak to będzie możliwe.
@nieocenzurowany88: O nieee, powinieneś wyzywać tych którzy mają własną wolę i zawrócili na