Wpis z mikrobloga

Panowie,
Jadąc wczoraj wieczorem z Warszawy do Wrocławia jakieś 2 Km za zjazdem A2-DK50 (Wiskitki) utknąłem w korku związanym z wypadkiem spowodowanym kierowcą jadącym A2 pod prąd. Nie minęło kilkanaście minut a kierowcy korzystając z utworzonego korytarza życia zaczęli zawracać i jechać pod prąd do najbliższego zjazdu.
O incydencie została powiadomiona policja.
Załączam filmik
#polskiedrogi #agresjadrogowa #drogi #autostradypolska #stopcham
michallus - Panowie,
Jadąc wczoraj wieczorem z Warszawy do Wrocławia jakieś 2 Km za z...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michallus nie dziwię się. Mi się jakiś czas temu na Wiskitkach znudziło stanie kilka godzin w nocy i sam tak zawracałem jak i wielu innych kierowców. Służby mają wywalone, że setki czy tysiące ludzi wiele godzin tkwi w korku bez możliwości wysrania się nawet. Nauczony doświadczeniem to na następny raz będę zawracał jak tylko służby dojadą na miejsce.
  • Odpowiedz
nie dziwię się. Mi się jakiś czas temu na Wiskitkach znudziło stanie kilka godzin w nocy i sam tak zawracałem jak i wielu innych kierowców. Służby mają wywalone, że setki czy tysiące ludzi wiele godzin tkwi w korku bez możliwości wysrania się nawet. Nauczony doświadczeniem to na następny raz będę zawracał jak tylko służby dojadą na miejsce.

@nieocenzurowany88: O nieee, powinieneś wyzywać tych którzy mają własną wolę i zawrócili na
  • Odpowiedz