Wpis z mikrobloga

@tomwick55: Z kartą na ręku są Aleksandar Prijovic, Vadis Ofoe, Nemanja Nikolic i Jarosław Niezgoda. Dorzucić do tego młodego Mateusza Możdżenia z rezerw i jedziemy po podwójną koronę.
  • Odpowiedz
@tomwick55: Przy złej polityce transferowej Legii jest to ruch potrzebny. Rozumiem, że na papierze to słabo wygląda, ale napastnik musi być. W sumie wyniki okna transferowego to zero strat, jeden transfer, bo odejście na wypożyczenia 2 grajków jak liczyłem, musiało być. Ormianin ok, ale Carlitos też jako uzupełnienie składu może być. A brak Jay-Z docenią lub nie w Legii dopiero po 2 okienkach transferowych, choć szukanie dyro sportowego za niego,
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: eee tam. Do robienia głębi to są chłopaki z akademi.
Ja uważam że jeśli ma przyjść napadzior to taki do grania na już. Carlitos na tym etapie to już raczej byłby Pekhart bis, taki prawy bidonowy
  • Odpowiedz
@thorgoth: Tylko Feio chyba takiego nie znalazł chłopaka do 21 lat w akademii czy rezerwach co dałby mu choć jesienią z 180 minut gry. W Legii był Cholewiak. Powiem ci, że to był idealny tani relatywnie gość co musi robić tą głębie składu,na swojej pozycji. Moim zdaniem liczby, bo sprawdziłem, Carlitosa były przeciętne ostatnio (gole i asysty), ale były. To nie typ co 2 lata zagrał raz oficjalnie, bo ciągle
  • Odpowiedz