Aktywne Wpisy

Hellicon +7
STOP, WRZUΔ TU OSTATNI FAJNY OBRAZEK JAKI ZAPISAΕEΕ NA TELEFONIE.

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file2212658111430442822
Pobierz
CzeΕΔ Mirko!
Wszystko wskazuje na to, ΕΌe DPS bΔdzie chciaΕ wyegzekwowaΔ ode mnie i ΕΌony alimenty na mojΔ babciΔ.
Problem polega na tym, ΕΌe nigdy nie miaΕem z babciΔ relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W caΕej jej rodzinie tylko ja i ΕΌona mamy dochΓ³d.
Czy
Wszystko wskazuje na to, ΕΌe DPS bΔdzie chciaΕ wyegzekwowaΔ ode mnie i ΕΌony alimenty na mojΔ babciΔ.
Problem polega na tym, ΕΌe nigdy nie miaΕem z babciΔ relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W caΕej jej rodzinie tylko ja i ΕΌona mamy dochΓ³d.
Czy
WΕaΕciciel psa vs kota
Wybierz mΔ drzeπ
#pokazkota #mainecoon #samoyed
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file5643449682388729225
PobierzΕΊrΓ³dΕo: temp_file1626161107453364254
PobierzWybraΕem. DziΔki temu wstaΕem po 7. SpΔdziΕem godzinΔ na ΕwieΕΌym powietrzu ze znajomymi. Podobno w tym czasie zrobiΕem 3700 krokΓ³w.
Kot siedzi w domu, sra do kuwety, nie wychodzi na dwΓ³r. Wszystko jest βsterylneβ, jak masz dobry ΕΌwirek, to kupa czy mocz jest zbrylana, nie czuΔ zapachu i Εatwo sprzΔ tnΔ Δ, a niektΓ³ry moΕΌesz nawet spuszczaΔ w toalecie, to sprzΔ tniΔcie to 3 sekundy.
JeΕli chodzi o psa, to nie ma czegoΕ takiego jak pies niewychodzΔ cy.
Poza tym, przy dobrym ΕΌwirku kot nie ma kontaktu z kupa i moczem poza wypuszczeniem go z d--y/ innych miejsc.
Co najwyΕΌej przy dΕugowΕosych dochodzi kwestia, ΕΌeby nie zabrudziΔ futerka, ale psΓ³w to teΕΌ dotyczy.
Psa g---o trzeba sprzΔ taΔ rΔkΔ przez worek, a do kociego jest
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_6951
PobierzI mamy psa i bandΔ kotΓ³w π€£
No i oczywiΕcie kundelka, a nie jakieΕ drogie chorowite bydle xD