Aktywne Wpisy

HoroLive +22
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

MrBudget +256
#nieruchomosci Znowu deweloperuchy przepychają termin "gniazdownicy" w zeszłym roku nie pykło ale tylko dopłaty na horyzoncie to wypełźli spod kamienia, hrr tfu

źródło: image
Pobierz
źródło: maxresdefault
Pobierzźródło: temp_file4320987027650877128
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file6106553930522182407
PobierzPamiętam, że bardzo w tej grze lubiłem galeony. Szybki galeon i galeon wojenny. Takie beczkowe statki najeżone działami, mogące pokonać nawet statki jedną klasę wyżej. Gracze na youtube zazwyczaj brali korwety i fregaty, ale zawsze był ten dreszczyk emocji chcąc zdobyć statek wyższej klasy, tak do klasy trzeciej, bo potem już był samograj np okrętem liniowym.
Obok słynnego gothica
źródło: image
Pobierzźródło: piraci
PobierzTeż tłukłem w Corsairs. Bywało, że wszystko co pływało było w moich rękach. Odsyłałem w róg mapy.
źródło: temp_file7613535152775576476
Pobierz@mankhoody: Zajebiaszczo się w to grało. Po latach do tego wróciłem przypadkiem wpadając na mod New Horizons ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ot jedna z tych gier dzieciństwa których lepiej nie ruszać. Ja sę dziś odpalę Kroniki Czarnego Księżyca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie piracka ale morski kontent. Za dzieciaka lubiłem polski dubbing.
źródło: 17384932846142951393031199700548
PobierzProblemem było, że po dłuższej rozgrywce brakowało kapitanów do obsługi statków. Było ich x na całej mapie, a jak statek został zatopiony, to kapitan ginął (・へ・) gra wyśmienita, mimo jak na dzisiejsze czasy kulejącej grafice.