Aktywne Wpisy

gwda +226
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ochucki +32
Oto problemy dzisiejszego świata:
Serial "Na Wspólnej" odcinek 4022. Opis:
"Sara Smolna ma dzisiaj spotkanie z biegłym sądowym, który ma wydać opinię w sprawie zasadności zmiany jej płci. Córka Krzysztofa spodziewa się najgorszego. Okazuje się, że relacje osób, które przez to przeszły nie są przesadzone – specjalista pastwi się nad Sarą!".
Serial "Na Wspólnej" odcinek 4022. Opis:
"Sara Smolna ma dzisiaj spotkanie z biegłym sądowym, który ma wydać opinię w sprawie zasadności zmiany jej płci. Córka Krzysztofa spodziewa się najgorszego. Okazuje się, że relacje osób, które przez to przeszły nie są przesadzone – specjalista pastwi się nad Sarą!".

źródło: 1000021674
Pobierz
Nigdy w życiu bardziej pomieszanego i porąbanego serialu nie oglądałem. Koncerty, całowania się z początku czy końca odcinka i obrzydliwe zbliżenia na mordy czy ten siwy co się śmiał a on niby był tym całym złem momentami miałem ochotę mu w-----ć w mordę aby przestał suszyć zęby xd Przemęczyłem te dwa sezony odpaliłem ogniu krocz ze mną i było to samo tylko historia ćpunki opowiedziana więc dawała jakieś tam światło. Potem Mulholland Drive tu już się podobało nie będę ukrywał choć bywały momenty że chciałem aby jak najszybciej się film skończył. No i właśnie teraz skończyłem ostatni odcinek Twin Peaks z 2017 to było absolutnie dobre. Także nie wiem ocb z tym starym pierwszym serialem SE1-2 a dlaczego SE3 z 2017 mi siadł.
#oswiadczenie #opinia