Wpis z mikrobloga

#twinpeaks Zachęcony przez wykopków odpaliłem #twinpeaks bo miał klimatem odrobinę przypominać historie z Alan Wake (fan here).
Nigdy w życiu bardziej pomieszanego i porąbanego serialu nie oglądałem. Koncerty, całowania się z początku czy końca odcinka i obrzydliwe zbliżenia na mordy czy ten siwy co się śmiał a on niby był tym całym złem momentami miałem ochotę mu w-----ć w mordę aby przestał suszyć zęby xd Przemęczyłem te dwa sezony odpaliłem ogniu krocz ze mną i było to samo tylko historia ćpunki opowiedziana więc dawała jakieś tam światło. Potem Mulholland Drive tu już się podobało nie będę ukrywał choć bywały momenty że chciałem aby jak najszybciej się film skończył. No i właśnie teraz skończyłem ostatni odcinek Twin Peaks z 2017 to było absolutnie dobre. Także nie wiem ocb z tym starym pierwszym serialem SE1-2 a dlaczego SE3 z 2017 mi siadł.
#oswiadczenie #opinia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PeriodFromVaginax9: Niemożliwe! Stawiam dolary przeciw orzechom, że nie wystarczy ci raz żeby skumać. Z polskich klimatów polecam Dziewczynkę z hotelu Excelsior - oczywiście nie ten budżet, ale przy odrobinie wyobraźni można sobie ogarnąć co na myśli miał Rylski xD
bylem_simpem - @PeriodFromVaginax9: Niemożliwe! Stawiam dolary przeciw orzechom, że n...
  • Odpowiedz
@uefaman: No właśnie Rylski miał na myśli coś innego niż większość, próbowano mu przyklejać propagowanie pedo, są nawet dwie wersje tego opowiadania, oczywiście lepsza jest oryginalna.
  • Odpowiedz
@bylem_simpem dzięki tobie mam ochotę obejrzeć ten film. Póki co przeczytałem Filmweb i tam jest napisane że imię dziewczynki i nazwa hotelu brzmią dwuznacznie, więc Rylski wydaje się być niezłym prowokatorem, coś na wzór Nabokowa w znanym dziele.. :)
  • Odpowiedz