Wpis z mikrobloga

Mirki, czy możecie polecić jakiegoś dobrego jakościowo Araba na okres wiosenny? Nie chcę takiego typowego swiezaka na gorace lato - takiego już mam

#perfumy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hikashi: Kiedyś, tutaj ktoś szukał zapachów w stylu Ombre Leather ale z bardziej wyraźną skórą. Poleciłem Guilty Absolute to jeden mirek mnie wyśmiał, że polecam takiego smroda. Ale autor wpisu nie posłuchał, poszedł do Notino i po przetestowaniu kupił flachę tego smroda... tak mu się ten zapach spodobał.

Tak więc, niekoniecznie co Tobie się podoba będzie podobać się innym i na odwrót.
  • Odpowiedz
@bulbulator90: mówiąc o dobrym jakościowym Arabie (z wielkiej litery) domyślam się, że szukasz czegoś innego niż chemiczne klony, w takim razie polecam Abdul Samad al Qurashi Safari Extreme, Taif al Emarat T04 oraz T16, Taif al Emarat GCC, Hind al Oud Emarati Oud oraz Emarati Musk
  • Odpowiedz
@bulbulator90: W cenach niemałych, jak na klony, ale adekwatnych do tego co oferują, szczerze mogę polecić Athena Fragrances. Robią bardzo dobre jakościowo klony. Jeśli kiedyś pojawią się na L4L, to chyba pójdę z torbami, bo od razu kupię z 5 różnych flakonów. Z tańszych, to tak jak piszą ludzie Turathi Blue. Słodko-gorzko-landrynkowe cytrusy z drażniącą niestety bazą. Miałem jeszcze jakieś tanie araby, ale posprzedawałem ze stratą. Doszedłem do wniosku, że
  • Odpowiedz