Wpis z mikrobloga

• 0
@pogodny_mis65 Akurat w tym przypadku wychodzi na to, że ktoś pisze o kimś, że ktoś napisze, ktoś odeśle, ktoś nie chce, a nie że on sam, tj. Ja napiszę, ja odeślę, ja nie chcę.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: i co mam na własny koszt odesłać, żeby pracownikowi nie było przykro? Jakby przepadło w transporcie to może mam jeszcze dopłacić, co nie?
Jak ja się pomylę w robocie, to firma będzie musiała płacić kilkaset tysięcy usd kary, a mnie najpewniej w--------ą ze smrodem w cv i środowisku plus jak wyjdzie że to był wyłącznie mój błąd, to jeszcze z cywilnego mogą mnie pozwać, ale mam się przejąć, że
  • Odpowiedz
  • 14
@pogodny_mis65 nie raz widziałem na reddicie jak zamiast np. 1 zestawu kości ram dostają cały karton i jakoś nikt nie kwapi się żeby to odsyłać. Ludzie są wszędzie tacy sami.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: ale bzdura xD poczytaj sobie ile razy zamawiali ludzie jakieś procesory z Amazona i dostawali z żółtą naklejka ze zwrotu, zaglądają do środka a tam wyciągnięty zamówiony model i wsadzony jakiś stary szrot xD
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65
Ok a kto realizował wysyłkę?
Bo akurat bardzo dobrze znam procesy magazynowe Amazona, jest taki punkt po którego przekroczeniu paczka i tak i tak zostanie wysłana pomimo anulowania, bo tak paradoksalnie jest taniej.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: Na reddicie co chwile były takie akcje i były masy upvotów, ba są subreddity z poradnikami jak oszukać sklepy czy naginać prawo ale to p0laczki najgorsze a Zachód świnty xD
  • Odpowiedz
Byłem w ameryce. Sklepikarz gonił mnie przez 400 metrów bo zapomniałem 1 dolara reszty

@pogodny_mis65: a mnie w UK gonił Arab bo chciał mi skroić plecak z laptopem, a ludzie dookoła byli bierni i co to ma udowodnić?
  • Odpowiedz