Wpis z mikrobloga

• 1009
@pogodny_mis65: przeciętni obywatele cywilizowanych krajów w Europie robią wiele gorsze rzeczy, w zasadzie w Polsce wcale nie jest źle pod tym względem. Nie wiem po co to idealizowanie zagranicy.
  • Odpowiedz
@panczii No i to jest wlasnie mentalnosc o ktorej pisze xd P0laka często nie obchodzi, że ktoś się pomylił. Być może był to jakiś szary pracownik i zabiorą mu 25% pensji. Ch00j z nim! Ważne, że ja jestem do przodu xd
  • Odpowiedz
  • 4
@pogodny_mis65 ja tam zrobiłem ostatnio podobnie, co prawda kwota zakupy to jakieś 150 zł ale zgłosiłem problem do Amazona że przesyłka nie dotarła, wysłali raz jeszcze i w tym samym czasie dotarły dwie. Sprzedawcą był Amazon.
  • Odpowiedz
Być może był to jakiś szary pracownik i zabiorą mu 25% pensji.

@pogodny_mis65: o nieee, straszne xD za błędy się płaci. Oprócz idiotycznego argumentu "usprawiedliwionego okradania korporacji", argument "o biednym pracowniku co mu zabioro" jest ciut głupszy xD

nie po to przez 1000 lat twoi przodkowie ginęli za kraj żebyś teraz tu srał na własny kraj

@panczii: patryj0ta xD jedź tam rypać za średnią krajową, za którą kupisz
  • Odpowiedz
@vieniasn: Wykopowe pięciomiesięczne bordo, nie ma co się spodziewać wyżyn intelektu. Jakby zobaczył który kraj znajduje się w top 3 użytkowników BitTorrent (spoiler: św. Stany Zjednoczone) to odpaliłby się protokół odrzucania rzeczywistości i szukania wymówek, bo tylko w biednej b0lzde kradno a na zachodzie grzecznie płaco bo szyskich stać na szysko. Taka amebka która wzięła filmiki Testo do serca.

Nie wiem po co to idealizowanie zagranicy.

@Medonix: Bo
  • Odpowiedz
@tellet no płaci sie jeśli szef widzi, że sytuacja jest nie do odratowania. Jeśli odeślemy procesor to nikt nie bedzie ciągał pracowników o pieniadze. Masz mental zlodzieja i tyle w temacie
  • Odpowiedz
  • 4
@pogodny_mis65

Przeciętny obywatel europejskiego kraju: Oh, ktoś sie pomylił, napisze do amazona i to odeśle. Nie chce żeby ktoś był stratny na setki euro.

Tymczasem w P0lsce: Haha! Patrzcie jakiego mam farta! Znalezione nie kradzione! Za ile to moge opchnąć?

Skąd twoja niechęć do litery ę?
  • Odpowiedz