Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +1197
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

bydlo +113
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek

źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz
Cytujac:
A teraz na prawde fakty:
- Wojsko wkroczylo
- Północna kalifornia pobiera wode z Pacific Norhtwest (do czego podalem zrodla w jego wpise). Kalifornia poludniowa otrzymuje wode z kaliforni polnocnej (co jest opisane w artykule ponizej)
- Przeplyw wody zwiekszyl sie dzieki dzialaniu wojska
Podalo to liberalne LA Times: https://www.latimes.com/environment/story/2025-01-31/trump-california-dams-opened-up
#neuropa #4konserwy #trump #usa #polityka
Dodatkowo, to że teraz wojsko ruszyło z propagandowymi bzdurami Trumpa wcale nie znaczy, że wcześniej też coś robiło.
Trzy, kogo Trump obwiniać będzie za suszę latem i słabe
@zmarnowany_czas: piekny fikolek. To juz nie jest to fizyczne odciecie o ktorym pisales tylko opinia ekspertow?
Takie szybkie pytanie, czy to ci sami eksperci dzieki ktorym brakowalo wody w hydrantach?
@baidu: przecież nadal jest fizyczne odcięcie. Cały kontekst tej szopki to pożary w LA. A ten obecny zrzut wody nie ma jak do LA dopłynąć, bo jest po drugiej stronie gór niż samo LA.
Jakiego fikołka teraz zrobisz?
źródło: pozary
Pobierzźródło: temp_file4846419011304419118
Pobierz@Szkodnik1: a gdzie ja o czymś takim do ciebie pisałem? To gdzie płynie woda jest do baidu.
Do Ciebie pisałem, że ja tylko cytuję ekspertów, że teraz nie ma co (albo po co) podlewać.
@zmarnowany_czas: Nie wierze, na prawde jako dowod w dyskusji wkleiles mape na ktorej nabazgrales cos w