Aktywne Wpisy

bet730 +154
================
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!

źródło: coeff_13.03
Pobierz
wpisztutajnick +47
Sytuacja sprzed chwili. Niebieski wraca od proktologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł żadnych hemoroidów. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze go bada i w zastępstwie zbadał go doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem mu simlocka na odbycie i jestem jedynym facetem, który widział go nago i cokolwiek wkładał w
Uzywanane solo i mix soda, kwasek, ocet spirytusowy, płyn do naczyń i od kamienia.
Coś tam troche poschodziło jak mega tarłem z przodu w środku prawie nie schodzi, pewnie inna warstwa metalu niż szlifowana z przodu.
Muszę naprawić tą kawiarkę bo jest duża naraz mam cały termos espresso na cały dzień. Jakby to był noname odrzut to bym ją pewnie w-----ł.
Proszę o wszelkie rady
#kawiarka #zmywarka