Aktywne Wpisy

Kingside +17
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

greg_uk +21
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

#zalesie