Aktywne Wpisy

Co lepsze za 100 tysięcy
- Nowy kompaktowy samochód KIA 73.3% (291)
- 15 letnia klasa premium BMW 26.7% (106)

Uuroboros +10
nie chce mi się już oglądać p---o a gram już tylko w stare gry. Rutyna to moje całe życie a wyprawa do zoo ciągnie mi się już drugi rok.
Mógłbym czytać se książki całe dnie i nie zauważyłbym że jest noc, spontanicznie nic mi się nie chce, szybko popadam we frustracje w kontakcie z instytucjami prywatnymi i państwowymi, denerwują mnie rzeczy wybijające mnie z codzienności
Dorosłość jest p------a.
Mógłbym czytać se książki całe dnie i nie zauważyłbym że jest noc, spontanicznie nic mi się nie chce, szybko popadam we frustracje w kontakcie z instytucjami prywatnymi i państwowymi, denerwują mnie rzeczy wybijające mnie z codzienności
Dorosłość jest p------a.
Ostatnio bardziej zadbałem o siebie, wiecie prestylery, ładne perfumy, postawa, lepszy ubiór, bielsze zęby, lepsza fryzurka.
Efekt? Odbiór społeczeństwa zmienił się o 180 stopni, ostatnio na egzaminie państwowym wchodzę z przerwy z toalety do sali, patrzę się na 2 egzaminujące kobiety przy drzwiach a tam lekki uśmiech i głowa pochylona w dół.
Dzisiaj na badaniach medycznych mówię pielęgniarce, że nie piłem wody od kilkunastu godzin, a ona na to "Ooo to bardzo nieładnie, nie można zapominać o piciu wody hihihi, może podać szklankę i chwilkę poczekamy?"
Inny przykład, ostatnia impreza rodzinna - spotkanie z wieloma ludźmi po latach i reakcja rodziny na moja sytuację zawodową gdzie robię w korpo i działam po godzinach zdalnie na zleceniu, gdzie kiedyś z-----------m fizycznie "Naajs", "No spooko" "O, to fajnie". A za chwilę "O jeju jak wyładniałeś, no no" xDD
Pytam się laski w Rossmannie "gdzie mogę to znaleźć" a dziewczyna o juuuż panu pokazuję, prowadzi mnie przez pół sklepu i szczegółowo wyjaśnia, że to jest to a to jest tamto XD Jeszcze mnie prowadzi do zamienników i na koniec "W czymś jeszcze panu mogę pomóc hihi?"
Przykładów można by podać więcej, ale już mi się nawet nie chcę, dodam, że wymienione powyżej przykłady to nie 60 letnie wieloryby, tylko 20-45 letnie zadbane kobiety.
Wniosek jest jeden, 95% kobiet ma głęboko w piźd*ie gdzie pracujecie XD No chyba, że to fabryka smrodu bez rozwoju za minimalną na 3 zmiany albo siedzenie tygodniami w delegacjach, wtedy prawdopodobnie zostaniesz odrzucony.
Boostem natomiast na pewno będzie lekarz robiący specjalizację z chirurgii plastycznej w Londynie albo praca jako FullStack Dev dla Nvidii.
W innych przypadkach nie ma to praktycznie żadnego znaczenia jak jestes po prostu "ładny".
#takaprawda #robpill #pracbaza #blackpill #redpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #praca #looksmaxing
źródło: xD1
Pobierzźródło: 70e8d12896f2d3a5209d6dcf9ba925c38121df373075c9113111c4d367725208,w800
PobierzPrawda jest taka, że kwotą 200-300zł miesięcznie, wiedzą i czasem jesteś w stanie podnieś swój rating o 3 punkty w skali 1-10.
Dotyczy to WSZYSTKICH, oczywiście wykluczam chłopaków z nieszczęsnym <175cm, bo to niestety over w ponad 90% przypadków
@GlenGlen12: Ok oski.
@GlenGlen12: chcesz powiedzieć, że przegrywów od bycia wygrywem dzieli 300zł? nieźle odklejony jesteś oskar
jakie?
@GlenGlen12:
zaznaczam, że vifon na głowie mnie nie interesuje