Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka Mumin to jest kanalia hahah. Jak Łysy ogłosił że ma chińskie p-------y luksusowe po 100 zł za paczkę i zaczął nimi pokolei siedzących przy stole częstować, to Mumin szybka akcja gaszenia swojego peta . Byle się załapać l, zgasił na momencie prawie całą fajkę . J----y, aż się wierzyć nie chce . U Łysego na ostatnim gniocie moment 39:30
Bimbas - #raportzpanstwasrodka Mumin to jest kanalia hahah. Jak Łysy ogłosił że ma ch...

źródło: 1000034073

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bimbas: ja nie pale, ale jakbym palił, to też bym tak zrobił. No k---a, browara jak pijesz swojego na imprezie, a ktoś nagle wpada i mówi że ma skrzynkę kraftowego ipa z browaru koczkodan 100zl za butelkę i każdego częstuje, to swoje p--o odstawiasz i razem ze wszystkimi pijesz koczkodana, nie? Tak samo z fają, tyle że jej nie odstawiasz, więc musisz zgasić chyba, nie?

Jakbym ja czymś w-------m w
  • Odpowiedz
@ryhu @ryhu

@Bimbas: ja nie pale, ale jakbym palił, to też bym tak zrobił. No k---a, browara jak pijesz swojego na imprezie, a ktoś nagle wpada i mówi że ma skrzynkę kraftowego ipa z browaru koczkodan 100zl za butelkę i każdego częstuje, to swoje p--o odstawiasz i razem ze wszystkimi pijesz koczkodana, nie? Tak samo z fają, tyle że jej nie odstawiasz, więc musisz zgasić chyba, nie?

Jakbym
  • Odpowiedz
@mazut_kluczowy: szczerze mówiąc c--j by mnie to obeszło, ale przykład dałeś z d--y. Tutaj ktoś palący odmówił papierosa, ja posiałem o pijących p--o odmawiających piwa, a ty piszesz k---a że ciasta nie jesz xD

Jakbyś na imprezie żarł jakieś guwniciasto z żabki, a ktoś by cię częstował turbo mega ciastem z top francuskiej piekarni za 1000 euro kg, i byś odmówił bo twoje lepsze - wtedy jeszcze mówimy o tym
  • Odpowiedz