Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +42
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
#garmin #zegarki #pokazzegarek #chwalesie
źródło: temp_file1763294441572624103
Pobierz@kidi1: W zasadzie nie służy do niczego. Oczywiście nie ma nic złego w ozdobach, jeśli ktoś to lubi. Nie są to po prostu substytuty mimo myląco podobnej nazwy. To są różne przedmioty.
czyli tak samo jak losowo mierzące smartwatche.
@kidi1: Smartwatch to nie biżuteria. Co wiecej zegarka jako biżuterii nie kupisz w cenie smartwatcha.
Z resztą zupełnie tego nie rozumiem. Tą są zupełnie dwa różne urządzenia służące do czegoś innego. Jedyny wspólny mianownik to jest taki że pokazują czas. Tak jak wspólnym mianownikiem autobusu turystycznego, samolotu pasażerskiego i statku wycieczkowego jest to że ludzie tym podróżują.
@kidi1: ile to jest?
@d601: To jest "talerz" przesłaniający słońce, a nie zegarek. Wielkość niektórych z urządzeń (patrz foto powyżej), jest już wręcz niesmaczna.
@Adicts: I jaki to ma stosunek do moich co średnio trzymają 4 lata nie mówiąc już o moich automatach albo solarnych?
@Adicts: które skracają czas użytkowania do 6 godzin?
@Adicts: Wystarczy, że ja czytam w telefonie. Nie robi mi różnicy czy patrzę na telefon czy na zegarek a nawet lepiej na telefonie bo widzę więcej i mogę odpisać.
https://www.garmin.com/pl-PL/p/641530
źródło: obraz
Pobierz