Czy ktoś z Was kojarzy te okolice #warszawa ? Taki trójkąt jak na zdjęciu między A2, S17 oraz 50tka. Rozglądam się za działką i jak sprawdzam np szpitale to najbliższy #otwock , sklepów typu Biedronka czy Lidl brak, generalnie mało rzeczy, #sulejowek czy Otwock to miejsca gdzie najbliższe większe sklepy. Może ktoś z lokalnych wie dlaczego tam głównie wsie. Zależy mi na opini ludzi z tych okolic, nie wiem jakie tagi jeszcze dodać, żeby zwiększyć zasięg ( ͡°͜ʖ͡°)
@dran2 bardzo to cenię i wybieram takie miejsce, jednak najbliższa Biedronka jest trochę daleko, stąd ciekawość :) edit: oczywiście biedronka to tylko przyklad
@unicorn_ generalnie tam są pola i lasy. Bardzo ładnie. Z ciekawości jakie tam ceny za działkę? Spodziewałbym się bardzo wysokich a sam kiedyś o tym rejonie myślałem
@malyszaryczlowiek Dziechciniec i okolice 250 000-300 000 można znaleźć, jednak często bez kanalizacji z dopiskiem, że w planach itp także nie jest luksusowo, stąd pewnie te niższe ceny
@unicorn_ No nic. Trzeba wyjść z biedy. Taniej nie będzie. Myślałem że za 300 to już uzbrojona. Tereny fajne w kazdym razie. Do wawki mniej niż godzina. Do innych miast typu Mińsk M. Do galerii czy Castoramy albo twojej ulubionej biedronki też w miarę blisko. Powodzenia
@unicorn_: Najbliższe miasta, zależy z której strony to Otwock, Mińsk Maz, Garwolin i oczywiście Warszawa. Mniejsze ze sklepami to Sulejówek/Halinów, Celestynów.
Jest tam sporo sklepików lokalnych. Nie wiem czy jest tam potrzebna kolejna biedronka. Tam się mieszka dla ciszy, spokoju i jest dużo drzew.
Taki trójkąt jak na zdjęciu między A2, S17 oraz 50tka.
Rozglądam się za działką i jak sprawdzam np szpitale to najbliższy #otwock , sklepów typu Biedronka czy Lidl brak, generalnie mało rzeczy, #sulejowek czy Otwock to miejsca gdzie najbliższe większe sklepy.
Może ktoś z lokalnych wie dlaczego tam głównie wsie.
Zależy mi na opini ludzi z tych okolic, nie wiem jakie tagi jeszcze dodać, żeby zwiększyć zasięg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@unicorn_: Ale że co ma być jak nie wsie? Masz tam kilka miasteczek po kilkadziesiąt tysięcy mieszkańców, chcesz kolejne wybudować?
No nic. Trzeba wyjść z biedy. Taniej nie będzie. Myślałem że za 300 to już uzbrojona. Tereny fajne w kazdym razie. Do wawki mniej niż godzina. Do innych miast typu Mińsk M. Do galerii czy Castoramy albo twojej ulubionej biedronki też w miarę blisko.
Powodzenia
Jest tam sporo sklepików lokalnych. Nie wiem czy jest tam potrzebna kolejna biedronka. Tam się mieszka dla ciszy, spokoju i jest dużo drzew.
Jak chcesz tanie działki w polu, ale nie na odludziu to otodom -> Sulejówek, ul. Graniczna/Brzezińska.
W Zakręcie idzie dostać sensowne działki, ale tam nie ma kanalizacji. No i budują tam Lidla