Wpis z mikrobloga

@Tomekmoskwa ale to póki co wasi uciekają do kumpli fjutina. Szmydt na Białoruś, Romanowski na Węgry, Karczewski z resztą chwalił Łukaszenkę, że to taki ciepły człowiek. Już nie będę wspominał o ziomeczku Jarka i grubasa Sakiewicza - Kujdzie
  • Odpowiedz
@Niggalke: zgadza się. Bo
Na Twoich oczach kraj zmienia się w Białoruś. A z Białorusi się ucieka! Czego nie rozumiesz. Przykre że tego nie widzisz. Ale tak już macie. Siedzicie przed tym TVN to skąd możecie widzieć co się dzieje. Hahaha.
  • Odpowiedz
@Niggalke: uważaj bo zaraz ze swoją retoryką będziesz pod ścianą i będziesz musiał zacząć obrażać mnie personalnie żeby jakoś zachować twarz hahaha. Beka z ciebie bo jarasz się tym że Polska zamieniana się w Białoruś a ty masz z tego frajdę. Szok
  • Odpowiedz
@Tomekmoskwa jak na razie to ty nie odpowiedziałeś kompletnie na nic, tylko coś tam brzęczysz że Polska zmienia się w Białoruś, bo pisowski sędzia tam uciekł, a drugi prawiczek Romanowski na Węgry bo jest tchórzem. Kolejny Ziobro jak szczur po kanałach przymykał się nad ranem do siedziby gadzinówki grubasa Sakiewicza. Kumpel morawieckiego, Szopa chował się w Ameryce południowej, a teraz sypie aż miło. Kuczmierowski jednak w areszcie, a nawet żeby wyszedł
  • Odpowiedz
uważaj bo zaraz ze swoją retoryką będziesz pod ścianą

@Tomekmoskwa: sam się tam zapędziłeś pisząc, że Białoruś dobra i zła post pod postem xD
  • Odpowiedz
@Niggalke: Ale mordo. Ty świadomie przeoczyłeś moment zamieny państwa prawa w opresyjną pół dyktaturę. I jeszcze masz ubaw z tego że ktoś chce zabrać koncesję telewizji tylko dlatego że nie podoba ci się co tam jest mówione. Masz zapędy czysto faszystowskie. NSDAP
  • Odpowiedz
@Tomekmoskwa ten moment udało się ominąć 15 X 2023 ( ͡º ͜ʖ͡º) a ty dalej się nie odnosisz do tego, co napisałem. W takim razie, skoro już wcześniej wspomniałeś o pluralizmie, daj przykład równorzędnego szczucia na któregokolwiek z polityków którejkolwiek partii, na którykolwiek stacji, tak żeby to wyglądało jak to co robią w republice. Wijesz się jak piskorz, pisowczyku ( ͡º ͜ʖ͡º
Niggalke - @Tomekmoskwa ten moment udało się ominąć 15 X 2023 ( ͡º ͜ʖ͡º) a ty dalej s...

źródło: temp_file4766735085198570057

Pobierz
  • Odpowiedz
@Niggalke: Ty nie czaisz że ludzie są różni? Jeden chce być gejem i jest gejem. Inny chce mieć fioletowe włosy i je ma. Inny kocha disco Polo a inny muzykę klasyczna. Jeden ogląda republikę a inny TVN. Dla jednego paski z TVN24 to szczujnia na opozycję a dla innego paski republiki to szczujnia. Dlaczego chcesz narzucić swoją jak ci się wydaje słuszna rację? Jesli tak kochasz zamordyzmu to spakuj się
  • Odpowiedz
@Tomekmoskwa ty nie widzisz żadnego błędu logicznego w tym co gadasz? Naprawdę?
Poza tym, co do wyjazdów, już o tym gadaliśmy, to twoi ulubieńcy uciekają do totalitarnych reżimów, wcześniej to wymieniłem ze szczegółami.
  • Odpowiedz
@Niggalke: Ale mordo to że tobie się uroi w głowie że np Węgry to „totalitarny reżim” to nie znaczy że tak jest! Pojmij to że twoja wyobraźnia nie kreuje rzeczywistości poza twoją głową. Przykre jest to ze jesteś przesiąknięty nienawiścią do jakieś telewizji której odmawiasz prawa do istnienia tylko dlatego że ci się nie podoba co w niej mówią. Z takiego myślenia jak Twoje powstają właśnie totalitaryzmy bo komuś się
  • Odpowiedz
@Tomekmoskwa dalej nie odpowiadasz na temat, cały czas się wijesz i kręcisz, skrzętnie omijasz wszystko co cię punktuje. Zdajesz sobie sprawę z tego, że to żałosne? Że całe twoje zachowanie w gruncie rzeczy to absolutna karykatura merytorycznej dyskusji?
  • Odpowiedz
@Niggalke: nawet już nie wiem o co pytałeś. O ile zadałeś jakieś pytanie. Ale pewnie było głupie i retoryczne to mi uciekło. Tak już w wami jest. Wyszło jesteś jesteś komunista cenzor to zaraz zaczniesz z braku argumentów obrażać. Serio jesteście przewidywalni. Wszyscy macie rak samo. Zakute głowy.
  • Odpowiedz