Wpis z mikrobloga

@wypok17: chlop sie smial z barneja, gdy ten wszedl na diete j zaczal sie ruszac, a sam sie do samochodu nie miesci. W zylach cholesterol, watroba juz zgnita od rudej, pluca czarne od rotmansow, chyba nasz jupiter dobiega powoli do mety
  • Odpowiedz
@Denaturovsky ciagle " zadziwia" mnie ten stary zapyziały,zasapany dziad ktory nie może odpuścic sobie tej całej szkolnej i grubasa w pampersie. Do tego jeszcze zjezdzaja stare tęgie lampucery i szpanuja w beemsc xd "skarbnica wiedzy o szkolnej" jakas stara rura niedopieszczona ktora szuka atencji xd to juz nawet nie jest smieszne to jest zalosne co maja ludzie w łypie
  • Odpowiedz
@Panicz888 ewentualnie Iza z mlecznej ekipy. Ten stary alkoholik pgrus wspolpracuje z nimi od zawsze. Na ochote do Warszawy daleko nie mam (23) km przejade sie kiedys do suma z kamera i zapytam go czemu ubliza i grozi ludzia,moze da sie sprowokowac i wyleci z lapami wtedy dostanie w cymbal i gucio mi zrobia xd obrona konieczna hihi
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre przecież on nawet zielonemu rąsię podawał w Białymstoku. Tylko do majora coś tam brąchał bo w Sędziszowie to do Harasia bał się podejść tylko fotkę z drugiej strony ulicy z samochodu robiona wrzucił jak lizacy telefony sobie z zakupami wracał chodnikiem przez nikogo nie zaczepiany.
On atakuje tylko jeśli czuje słabość. Zielony go zdominował psychicznie to już się bratać chciał bo poczuł kogoś ważniejszego od siebie ( ͡º ͜
  • Odpowiedz