Aktywne Wpisy

Niedobry +292
Kolejny dzien szczucia jednych na drugich przez trolla. Ten profil codziennie cos wynajduje zeby jedna grupe napuscic na druga. Wolam #moderacja bo moze w koncu cos daloby sie zrobic... Jak nie "psiarze" to "julki" jak nie julki to kobiety vs mezczyzni itd itp...
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

źródło: 1000018296
Pobierz
Wontensso +77
8,5 miesiąca po przeszczepie włosów. Stambul, 6000 graftów (1 sesja, dużo ale zaufałem i wziąłem na klatę ryzyko)
Zdjecia w komentarzu.
#przeszczepzwykopem
#przeszczepwlosow
#lysienie
Zdjecia w komentarzu.
#przeszczepzwykopem
#przeszczepwlosow
#lysienie

źródło: Zrzut ekranu 2024-08-8 o 12.16.02
Pobierz
źródło: temp_file4333905072156515810
Pobierz@niecodziennyszczon: znaczy się neuropek?
@biedny_huop: sztywniutka jest ewidentnie, ale bardziej od cekolu i gipsu którym jest u-----a xD
XD no ma z 50k lekko bym powiedział nawet. Tylko co z tego jak wszystko wydaje na alko/ćpanie/lekarzy bo zdrowie wysiada od bycia robolem :/
@biedny_huop: No na mnie np by się ktoś mógł r------ć za parkowanie bo nie kradnę/diluję/tłukę ludzi na ulicy. W ogóle jak można domyślnie bronić ludzi którzy w znacznej mierze żyją dzięki krzywdzie innych xD
Widząc człowieka który reprezentuje takie poglądy z daleka widać że ma mentalność Kalego. Sztywniutkie zasady i honor jak on kradnie, ale jak jemu zawiną samochód
Ten gościu przynajmniej uczciwe pracuje, tworzy jakąś wartość dodaną. Czego nie można powiedzieć o takim ostatnim pokoleniu
Teraz to dobre, publiczne służby porządkowe, a jeszcze ledwo ponad rok temu to byli zamordyści w służbie PiSowi.
źródło: p
Pobierz