Wpis z mikrobloga

przeciez sztywniutka koszulka, czemu beka z niej? Ty bys chcial zeby ktos sie na ciebie na psach r------l?

@biedny_huop: sztywniutka jest ewidentnie, ale bardziej od cekolu i gipsu którym jest u-----a xD
  • Odpowiedz
@Joker6699: uczciwie pracujący chłop pośmiewiskiem jakiegoś konfidenta, który pogardzany jest przez wszystkich, także przez zwykłych pracowników fizycznych xD
  • Odpowiedz
Ty bys chcial zeby ktos sie na ciebie na psach r------l?

@biedny_huop: No na mnie np by się ktoś mógł r------ć za parkowanie bo nie kradnę/diluję/tłukę ludzi na ulicy. W ogóle jak można domyślnie bronić ludzi którzy w znacznej mierze żyją dzięki krzywdzie innych xD
Widząc człowieka który reprezentuje takie poglądy z daleka widać że ma mentalność Kalego. Sztywniutkie zasady i honor jak on kradnie, ale jak jemu zawiną samochód
  • Odpowiedz
  • 1
@niecodziennyszczon

@Joker6699: Lumpenproletariat i to jego uniwersum, w którym publiczne służby porządkowe są największym złem tego świata XD

Teraz to dobre, publiczne służby porządkowe, a jeszcze ledwo ponad rok temu to byli zamordyści w służbie PiSowi.
  • Odpowiedz
@pwone: Ja tam tych kretynów od "rozpruwania się na psiarni", "konfidentów" i innych tego typu idiotyzmów widzę od lat i to niezależnie od tego czy u władzy był pis, po, Miller, Buzek, PSL, czy kto tam jeszcze. Ich nie interesują żadne tematy typu działania policji noszące znamiona umotywowanych politycznie, bo takie rzeczy to abstrakcja, tylko najzwyklejsze na świecie utrzymywanie porządku na ulicy, co świadczy o tym, że są to robaki
  • Odpowiedz