Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Afrobiker: jeśli z polski wyrzucisz 10% najbiedniejszych, to........ pis straci wyborców, pewnie spadnie przestępczość, średni dochód wzrośnie, zniknie np. 5% pracowników, zmniejszy się liczba odbiorców opieki społecznej o x% i tak dalej, i tak dalej. szokujące XD
  • Odpowiedz
@Afrobiker chcesz mi powiedzieć że w całym USA pracuje raptem 390 tysięcy czarnych? XD wy macie już tak mózgi sprane ze w latach 30 byście byli w pierwszym rzędzie na wiecu Hitlera odpady
  • Odpowiedz
Jeśliby (...)

@Afrobiker: Ale gdzie mają ich deportować jak to od wielu pokoleń amerykanie?

@jan_zwyklak Od czasu kiedy dowiedziałam się jak duża część społeczeństwa nie jest w stanie zrozumieć trybu przypuszczającego zrozumiałem skad biorą się komentarze takie jak twój i ilość plusów pod nimi.
  • Odpowiedz
@jan_zwyklak: przywieź od c---a niewolników. W pewnym momencie ich wszystkich uwolnij, ale traktuj gorzej niż psa. Utrudniaj im nawet zdobycie wyższego jeszcze 60 lat temu. Wielkie zdziwienie dlaczego biedni i z słabą edukacją mają takie ciągoty do bandyterki.
  • Odpowiedz
@Afrobiker: gdyby deportować wszystkich emigrantów z USA, to byłby to największy rezerwat przyrody na świecie. A przestępczość spadłaby do zera.
  • Odpowiedz
  • 3
@NdFeB indianie wtedy mogliby odzyskać swoje terytorium bez jednego wystrzału a z racji tego że robią hajs na kasynach online to nawet kasa w budżecie by się zgadzała ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz