Najśmieszniejsze w ludziach typu Stanowski czy Mazurek jest to, że dzisiaj mówią że komisja się ośmieszyła bo Ziobro się spóźnił i nie doszło do przesłuchania. Gdyby zaś komisja czekała godzinę aż Ziobro łaskawie przyjdzie to wtedy też by wg nich się ośmieszyła i tez by gadali że mastermind Ziobro rozgrywa ich jak chce i pokazuje kto tu rządzi itd. Generalnie, cokolwiek nie zrobi rząd to zawsze jest źle. Cokolwiek nie zrobi pis, zawsze robi dobrze. Ten schemat powtarza się praktycznie przy każdym wydarzeniu w polskiej polityce jakie komentują. #stanowski #kanalzero #pis #bekazpisu #polityka
@camel_case91: komisja rozegrała to strategicznie, zero był przygotowany żeby rozłożyć prace komisji ale nie przewidział że komisja ma świadomość czym to się skończy. Cała ta sytuacja bardzo go zaskoczyła co było widać po emocjach podczas tej swojej pseudo konferencji. Wizyta w republice to również było ukartowane tak aby sprowokować policję do szturmu co pewnie przedstawialiby jako atak bodnarowcow. Zobaczylibyśmy krzyki, płacze, rozdarte marynarki a później zrzutkę na zniszczony sprzęt.
@camel_case91 ale by sprawę zamknęła. Jest w życiu moment kiedy dorosły musi zachować się jak dorosły wobec dziecka. No i komisja dostaje kasę to powinni dążyć wszystkimi sposobami do przyspieszenia spraw a nie ich rozwleczenia.
@stan-tookie-1: no i dawać się rozgrywać jakiemuś zeru xd imho dobrze zrobili, przyklepią mu areszt to może dostanie zarzuty za coś jeszcze na pysk ( ͡°͜ʖ͡°) moze tak szybko nie wyjść i chyba sobie uświadomił co o-----l swoim gambitem Kaczyńskiego że spóźnianiem się wszędzie bo ja jestem Pan na mnie trzeba czekać xd
@szmichal zależy jaki jest cel, jak goście chcą sobie tylko dorobić kilka złotych to zrozumiałe że nie będą zamykać przesłuchań możliwie szybko. I to pewnie tak właśnie jest, celem nie jest zbadanie tylko badanie, najlepiej 4 lata
@camel_case91: oni są pro pisdowscy. ty pisem gardzisz i go nienawidzisz. Kto z was ma racje? Oczywiście racja jest najtwojsza prawda? A logo swojej ulubionej partii też masz na czole namalowane?
@stan-tookie-1: Ziobro wybrał taką postawę a nie inną, rząd szedł mu bardzo na rękę, bo to o czym nie wspominają kanał zero i inne prawicowe media, to cztery inne terminy przesłuchań, na które się nie stawił. Mnie irytuje, że obchodzą się z nimi (pisowcami) dużo lżej niż z każdym innym obywatelem.
Gdyby chciał sprawę wyjaśnić, to miał pięć okazji. Skończył się dzień dziecka ¯\(ツ)/¯
@camel_case91: Długo postrzegałem Stanowskiego, jako osobę w miarę obiektywną, ale jest dokładnie jak napisałeś. Jedyne co to Ziobro uważa komisję za nielegalną, jego argumentacja sprowadza się do tego, że złamałby prawo jakby stawił się na komisję sam z siebie, w związku z tym domniemywać, że powinien zostać doprowadzony przez Policję. Poszedł do Republiki bo wiedział, że jak policja wkroczy to zrobią z tego dużo szopkę. Policja nie wkroczyła, szopki nie
@English_Crusader: uwielbiam symetrystów. Przychodzi ktoś, wyciąga czerwony długopis i mówi mi, ten długopis jest niebieski. I wtedy taki symetrysta uznaje, że potrzebny jest kompromis, wiec może dla mnie długopis jest czerwony, a dla kogoś innego jest niebieski, więc można uznać, że jest granatowy… tylko nie zmienia to faktu, że zakichany długopis jest czerwony. No, ale racja musi zawsze leżeć gdzieś po środku, prawda? I teraz najlepsze, jak sprawa się rypnie
@camel_case91: Co więcej, ten schemat zdarza się w każdym komentarzu na temat polskiej polityki w polskim Internecie. Każdy jest brainiacem, który ma 10 ruchów w przód już zaplanowanych w 3 różnych planach strategiczno-taktycznych, a każdy jego przeciwnik to kompletny idiota, który nie potrafi sklecić nawet jednego zdania jednokrotnie złożonego.
@zupakalafiorowazkluskami: ja myślę, że Ziobro dobrze wiedział, że taki scenariusz jest możliwy. Idealnie by było jakby przyszedł jak pan na komisję, wygłosił swoją tyradę jak to jest nielegalna i potem pewnie wyszedł, bo na nic innego by nie odpowiadał, ale też rozumiał, że oni mają swoje karty do zagrania. Na wszystkim myślę, że mimo wszystko Ziobro zyska więcej niż komisja, ale oni też rozegrali te swoje karty tak dobrze jak
@camel_case91: Nie interesuję się polityką i nie głosowałem na PiS, ale...
j---ć ich prądem. W tym przypadku obie strony, bo np. do mnie najpierw doszło info o tym, że przetrzymywali Ziobro w garażu po to, aby komisja mogła przed nim uciec. Jak ten rząd się nie ogarnie i nie zacznie walczyć z konfedepisowcami na arenie informacyjnej to za kilka lat wrócimy w sferę wpływów rosyjskich...
@Kris-T: tak przetrzymywali w garażu. Ja pierdziele, żeby rozpowszechniać takie fejki, to trzeba bezczelnym. Nawet TVRepublika ma nagrania z dokładną godziną kiedy Zero został zgarnięty ze stacji i o której dotarł do budynku gdzie pracowała komisja, a ten zaczyna jakiś spin o przetrzymywaniu w garażu. Temat prosty, chłop się nie zjawił, 5-10 minut czekania i pora na CSa (+ wniosek o nakaz aresztowania), a nie czekać ile sie da, bo
@camel_case91: muszę trochę (albo i nawet mocno) zburzyć ciepły k--------k ignorancji jaki sobie tu utworzyliście z resztą badziewiaków. Ktoś z was jeszcze śledzi inne media niż np kanał zero? Bo ja np dziś oglądająć program na Polsat News "cztery strony prasy", któremu trudno zarzucić stronniczość mimo wszystko - biorąc pod uwagę i stacje i samych gości, a jednak raczej zgodni co do opini, że komisja dała d--y. Jeszcze to szturchanie
@camel_case91: ale zdajesz sobie sprawę że oni w tym programie mówią sarkastycznie wszystko i chwilę później mówili o bezczelnosci powodzian którzy wymagają od ministra pracy w sobotę?
Generalnie, cokolwiek nie zrobi rząd to zawsze jest źle.
Cokolwiek nie zrobi pis, zawsze robi dobrze. Ten schemat powtarza się praktycznie przy każdym wydarzeniu w polskiej polityce jakie komentują.
#stanowski #kanalzero #pis #bekazpisu #polityka
W jakim świecie żyjesz? Punktualność odróżnia ludzi od zwierząt
oni są pro pisdowscy. ty pisem gardzisz i go nienawidzisz.
Kto z was ma racje?
Oczywiście racja jest najtwojsza prawda?
A logo swojej ulubionej partii też masz na czole namalowane?
źródło: 1000025139
PobierzGdyby chciał sprawę wyjaśnić, to miał pięć okazji. Skończył się dzień dziecka ¯\(ツ)/¯
I teraz najlepsze, jak sprawa się rypnie
j---ć ich prądem. W tym przypadku obie strony, bo np. do mnie najpierw doszło info o tym, że przetrzymywali Ziobro w garażu po to, aby komisja mogła przed nim uciec. Jak ten rząd się nie ogarnie i nie zacznie walczyć z konfedepisowcami na arenie informacyjnej to za kilka lat wrócimy w sferę wpływów rosyjskich...
"Zanim prawda włoży buty to kłamstwo obiegnie ziemię."
Koalicji powinno bardziej zależeć na dobrym spinie tej sytuacji, tutaj dali d--y.