Aktywne Wpisy
finchharold +129
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

MLeko29 +207
Matko jedyna. Mirki co się porobiło. Wstałem, patrzę w lustro i jestem bordowy. I jak teraz mam się w pracy pokazać? Co ja rodzinie znowu powiem? Jechać na SOR? Pomóżcie!!

źródło: 1000063243
Pobierz
Data donacji - 31.01.2025
Rodzaj donacji - płytki krwi z osoczem
Miejsce donacji - RCKiK Wrocław
Grupa krwi - A Rh+
Prywatny licznik - 88861 ml
Dawców jak na lekarstwo. Cały proces, od wejścia do wyjścia zajął mi 95 minut. Nie pamiętam kiedy ostatnio trwało to aż tak krótko. Dłużej zajęło mi późniejsze rozdawanie czekolad ;)
#barylkakrwi #krew #krwiodawstwo #rckik #rckikwroclaw
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
źródło: 6fd91c95b00f036fd165fc01d
PobierzSkrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
@Zatoichisan: 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Gmeras Nie widzę powodów do ściemniania. To jest litraż przeliczony z krwi ale i z jej składników, które dość zauważalnie, zwłaszcza po ostatnich zmianach go nakręcają. Wyobraź sobie, że teraz w ciągu jednego miesiąca mogą się zdarzyć trzy donacje płytek. We Wrocławiu przeliczyliby to jako 3 litry. Chciałem zrobić takie fatality w styczniu (3,17,31) Ale
@Zatoichisan: podziwiam ;)