Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Irytuje mnie to ze moja dziewczyna jest taka hmm pasywna? „spotkamy sie jutro?” „Tak” i zadnej propozycji czegokolwiek. Jak ja nie powiem, ze idziemy cos zjesc, to nie pojdziemy. Jak nie powiem ze idziemy do kina, to nie pojdziemy. Jak chce isc w miejsce x, to i tak ja musze ogarniac wszystko, ona nie moze nawet tam zadzwonic zarezerwowac. Jak miesiac nigdzie nie bedziemy wychodzic, to tez nie robi problemu zadnego czy cos. Ona po prostu istnieje. Powiem jej zeby zaplacila dzis za obiad, to zaplaci bez problemu, ale sama nigdy nie zaproponuje. Moze kupimy jakies urozmaicenie do lozka? Super to kupmy cos. Ale nic nigdy sama. A jeśli faktycznie ona cos zorganizuje, to i tak musze sie upewnic o wszystko, bo ona nie sprawdzi ze nie ma parkingu obok i trzeba isc z 10 min pieszo, wiec trzeba wczesniej przyjechac. Na plus ze nie robi mi awantur bez powodu, tylko jest taka nijaka bardzo. Czy ja przesadzam?
#zwiazki #rozowepaski #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ( ͡º ͜ʖ͡º) mirek dajesz żółtą kartkę tłumaczysz czemu. Jak nie będzie zmian dajesz czerwoną i wyjeżdża z boiska. Po co sobie i innym marnować czas na nieudane związki przecież to są stracone lata życia. Ona znajdzie innego mirka któremu się to będzie podobało a ty znajdzie inna mirabelke co ci będzie dyktowała życie i też ci będzie pasowało
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: są i takie egzemplarze ¯\(ツ)/¯ I są faceci taką postawą zachwyceni.
Zakomunikuj bez złych emocji że ci to nie odpowiada i zastanówcie się co można zmienić w tej kwestii.

Bierz też pod uwagę że niektórych cech człowieka nie da się zmienić o 180 stopni. Jeżeli ci to zupełnie nie odpowiada to może pora sobie podziękować i pójść każde w swoją strone
  • Odpowiedz
@dziewooszka: Ale ja bywałem w relacjach z uległymi kobietami i one takie są, to nie chodzi o komunikację, a o uległość i oddanie decyzyjności drugiej stronie. Przechodziłem to pierwszy raz w wieku 17 lat i też nie wiedziałem o co chodzi.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
inteligentny-myśliciel-6: Nie wiem, jakie są twoje preferencje i poglądy, więc to co napiszę to będzie takie ogólne spostrzeżenie.
W internecie (w większości amerykańskim) jest teraz pelno tak zwanych podcasts bro o poglądach w rodzaju "kobieta powinna podążać za mężczyżną", "man is a leader and provider", kobiety nie powinny być niezależne itd. W sumie nawet na wykopie widzę komentarze o tym, że "kobiety mają za dużo wolności" (co swoją drogą pokazuje, jak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
profesjonalny-twórca-0: A co jak jej po prostu pasuje to wszystko bo jest twarda sztuka? Przecież to bez sensu co piszesz, jak człowiekowi coś nie pasuje to zaczyna dawać sygnały, nie możesz zrozumieć że ona po prostu może czerpać przyjemność z tego że żyje? Za to ty chyba musisz mieć ciągle zapewnienia wszystkiego bo wychowałeś się w niepewnym środowisku, takie rzeczy wtedy gnębią ludzi.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
profesjonalny-twórca-0:

inteligentny-myśliciel-6: Nie wiem, jakie są twoje preferencje i poglądy, więc to co napiszę to będzie takie ogólne spostrzeżenie.

W internecie (w większości amerykańskim) jest teraz pelno tak zwanych podcasts bro o poglądach w rodzaju "kobieta powinna podążać za mężczyżną", "man is a leader and provider", kobiety nie powinny być niezależne itd. W sumie nawet na wykopie widzę komentarze o tym, że "kobiety mają za dużo wolności" (co swoją drogą pokazuje,
  • Odpowiedz
"kobiety mają za dużo wolności" (co swoją drogą pokazuje, jak się myśli o kobietach - jak o podgatunku).

@mirko_anonim: nie, to pokazuje tylko tyle że wiele osób uważa że kobiety są rozpieszczone i roszczeniowe - co jest jakąś opinią, a resztę to sam sobie dopisujesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
inteligentny-myśliciel-6: @Dietetyq to nadal brzmi idiotycznie. Kobiety (jako ogól populacji) mają za dużo wolności? Znaczy się co, mają być zamykane w domu, czy jak? Kto w ogóle o tym decyduje? Mężczyźni? Że niby są oni mądrzejsi? Czy jak?

To ja może powiem tak - mężczyźni mają za dużo wolności i pasowaloby ukrócić ich zachowania. Zaczepianie kobiet, chamskie teksty, robienie zdjęć z ukrycia, agresja na drodze i tak dalej. Mężczyźni powinni być
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z Twoich wpisów wynika, że to Ty reprezentujesz myśli radykalne a próbujesz je projektować na innych

nikt poważny nie twierdzi, że trzeba zabierać jakieś prawa tej czy innej grupie lol

ale też rozsądni ludzie widzą, że pewne kwestie działają lepiej a inne gorzej, że tak jak są różnice między ludźmi czy nawet całymi narodami tak samo są różnice między kobietami i
  • Odpowiedz