Aktywne Wpisy

dawid131 +520
Mireczki i Mirabelki wygrałem w totolotka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
Pobierz

Mirki, jak to u Was obecnie wygląda?
Pandemia dawno za nami, a na rynku pracy trwa przeciąganie liny. Jedni chwalą sobie picie kawki w piżamie i brak dojazdów, inni są ściągani do biur pod groźbą braku premii, bo „zespół musi się integrować” (czyt. szef chce widzieć, że klikacie w klawiaturę). Jak to jest u Was? Siedzicie w domowym zaciszu, marnujecie życie w korkach, czy może Wasz zawód po prostu wymaga bycia na
Pandemia dawno za nami, a na rynku pracy trwa przeciąganie liny. Jedni chwalą sobie picie kawki w piżamie i brak dojazdów, inni są ściągani do biur pod groźbą braku premii, bo „zespół musi się integrować” (czyt. szef chce widzieć, że klikacie w klawiaturę). Jak to jest u Was? Siedzicie w domowym zaciszu, marnujecie życie w korkach, czy może Wasz zawód po prostu wymaga bycia na
Jaki model pracy dominuje u Ciebie obecnie?
- Full Remote (100% z domu / kawiarni / plaży) 33.9% (848)
- Hybryda (2-3 dni w biurze, reszta w domu) 22.3% (558)
- 100% stacjonarnie, w biurze 18.1% (453)
- Praca w terenie/zakładzie 17.6% (439)
- Własna działalność stacjonarna (np sklep) 3.0% (76)
- Nie pracuję / Studiuję / Szukam pracy 5.1% (127)

![Jak naprawiłem Pentium 60 [TOWARY MODNE 298]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/25cf7f78bb7e460fa1ed8071a46d8d5aff328f0e8c8560f6c893ce7c30700365,q80.jpg)
Irytuje mnie to ze moja dziewczyna jest taka hmm pasywna? „spotkamy sie jutro?” „Tak” i zadnej propozycji czegokolwiek. Jak ja nie powiem, ze idziemy cos zjesc, to nie pojdziemy. Jak nie powiem ze idziemy do kina, to nie pojdziemy. Jak chce isc w miejsce x, to i tak ja musze ogarniac wszystko, ona nie moze nawet tam zadzwonic zarezerwowac. Jak miesiac nigdzie nie bedziemy wychodzic, to tez nie robi problemu zadnego czy cos. Ona po prostu istnieje. Powiem jej zeby zaplacila dzis za obiad, to zaplaci bez problemu, ale sama nigdy nie zaproponuje. Moze kupimy jakies urozmaicenie do lozka? Super to kupmy cos. Ale nic nigdy sama. A jeśli faktycznie ona cos zorganizuje, to i tak musze sie upewnic o wszystko, bo ona nie sprawdzi ze nie ma parkingu obok i trzeba isc z 10 min pieszo, wiec trzeba wczesniej przyjechac. Na plus ze nie robi mi awantur bez powodu, tylko jest taka nijaka bardzo. Czy ja przesadzam?
#zwiazki #rozowepaski #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
Zakomunikuj bez złych emocji że ci to nie odpowiada i zastanówcie się co można zmienić w tej kwestii.
Bierz też pod uwagę że niektórych cech człowieka nie da się zmienić o 180 stopni. Jeżeli ci to zupełnie nie odpowiada to może pora sobie podziękować i pójść każde w swoją strone
W internecie (w większości amerykańskim) jest teraz pelno tak zwanych podcasts bro o poglądach w rodzaju "kobieta powinna podążać za mężczyżną", "man is a leader and provider", kobiety nie powinny być niezależne itd. W sumie nawet na wykopie widzę komentarze o tym, że "kobiety mają za dużo wolności" (co swoją drogą pokazuje, jak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
W internecie (w większości amerykańskim) jest teraz pelno tak zwanych podcasts bro o poglądach w rodzaju "kobieta powinna podążać za mężczyżną", "man is a leader and provider", kobiety nie powinny być niezależne itd. W sumie nawet na wykopie widzę komentarze o tym, że "kobiety mają za dużo wolności" (co swoją drogą pokazuje,
@mirko_anonim: nie, to pokazuje tylko tyle że wiele osób uważa że kobiety są rozpieszczone i roszczeniowe - co jest jakąś opinią, a resztę to sam sobie dopisujesz
To ja może powiem tak - mężczyźni mają za dużo wolności i pasowaloby ukrócić ich zachowania. Zaczepianie kobiet, chamskie teksty, robienie zdjęć z ukrycia, agresja na drodze i tak dalej. Mężczyźni powinni być
nikt poważny nie twierdzi, że trzeba zabierać jakieś prawa tej czy innej grupie lol
ale też rozsądni ludzie widzą, że pewne kwestie działają lepiej a inne gorzej, że tak jak są różnice między ludźmi czy nawet całymi narodami tak samo są różnice między kobietami i