Aktywne Wpisy

daretti877 +122
#gospodarka #demografia #ekonomia #p0lki
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie

lkoikm +802

źródło: temp_file2799691684228538920
Pobierz
Moja opinia jest taka, że na świeżo jest nieco jałowy, suchy i dość twardy, w świeżej formie zdecydowanie przebija go go active, ryki i pilos, natomiast po podgrzaniu następuje zwrot i ser nabiera bardzo intensywnego i ostrego smaku. Dobra ciągliwość.
Dzisiaj sprawdzę jak się spisze w pełnoprawnym posiłku, ale rokuje na to, że będzie to mój ser pierwszego wyboru.
#jedzenie #ser #jedzzkrucjanem
źródło: temp_file8084784793514859901
Pobierzźródło: temp_file47590720327271050
Pobierz@krucjan: @UFO_nas_nie_zgwalci Typowy wykopowy ekspert xD
https://sklepdukana.pl/sery-light/274-ser-eatlean-37g-bialka-3g-tluszczu-bez-laktozy-5028482101690.html
źródło: ingredients_en.68.full
PobierzSmak - te same trociny, ale tego typu "serów" nie kupuje się dla smaku, mają się dobrze wkomponować w dzienne makro.
Konsystencja - Eatlean miażdży Piórko. Mowa o wersji od razu pokrojonej w plastry - one się nie kruszą, spokojnie można oderwać jeden od drugiego. Powodzenia z Piórkiem