Pomyśleć, że kiedyś ludzie j----i po #tvtrwam ze to propaganda do ogłupiania dziadków xD każdy wie jakie są poglądy u Rydzyka, ale jego media przynajmniej zachowują jakas kulturę. Telewizja trwam przy Republice to perfekcyjne obiektywne dziennikarstwo xD
@yahoomlody: Republika celuje w spolaryzowany beton oczekujący igrzysk a nie faktów. Nie bez powodu to właśnie ta stacja zanotowała taki wzrost oglądalności w momencie zmian w TVP.
Mimo, że TV Trwam też wtedy istniało i widzowie równie dobrze mogli przejść tam.
@yahoomlody: Nie no, TV Trwam, Radio Maryja i sam o. Rydzyk mieli okres, gdzie nie hamowali się, chociaż to było ok. 20 lat temu. Od tego czasu dużo się pozmieniało.
@yahoomlody jego media nie zachowują żadnej kultury. Oni tam tylko mają na to taki patent, że powie się tam dowolne g---o, tylko w formie telefonów od widzów. Jest różnica, ale czy taka duża? Słabsi są po prostu. Byś im dał kabony jeszcze więcej i politycznej władzy jak ma gruby, to by byli tacy sami.
jego media nie zachowują żadnej kultury. Oni tam tylko mają na to taki patent, że powie się tam dowolne g---o, tylko w formie telefonów od widzów.
@neib1: @M4rcinS Nie no, TV Trwam potrafiło skrytykować PIS nawet gdy ten rządził, zwłaszcza w sprawach obronności czy energetyki mają własne zdanie. No i dużo gości TV Trwam to abstrahując od poglądów w większości ludzie na poziomie, profesorowie, propisowscy, ale nie można powiedzieć,
Republika celuje w spolaryzowany beton oczekujący igrzysk a nie faktów. Nie bez powodu to właśnie ta stacja zanotowała taki wzrost oglądalności w momencie zmian w TVP.
@Gieremek: byłe TVP przez 8 lat wyhodowało sobie takiego widza. Wcześniej czegoś takiego nie było. Nawet TV TRwam które krytykowalo np przzystanek woodstock, nie uprawiało takiej szczujni. Teraz ci ludzie sa juz uzaleznieni od takiej formy podawania informacji. Moja matka sama do mnie mowila,
@yahoomlody: Wszystko jak zawsze zależy od linii poglądów politycznych. TV Trwam lata temu, praktycznie od początku istnienia w miarę rzetelnie pokazywał co się dzieje no. w Izraelu, np. w czasie kolejnych intifad. Jeszcze zanim to było modne. To była jedyna telewizja w Polsce, która w ogóle tego tematu dotykała. Zgaduję, że po zbiciu piony z Danielsem to się zmieniło.
A media rydzykowe cokolwiek by o nich, albo o nim nie
@yahoomlody: no trwam stosuje po prostu inny sposób manipulacji - bardziej subtelny, większe doświadczenie maja i widać że skutecznie skoro mówią ludzie że w sumie to to Tv Trwam nie jest takie złe xD
ludzie j----i po #tvtrwam ze to propaganda do ogłupiania dziadków
Szczerze to nie wydaje mi się, aby był kiedykolwiek jakiś najazd na tv trwam, że jest pro pis. Bardziej najazd na samego rydzyka, że ciągnie hajs od starszych ludzi.
bardziej subtelny, większe doświadczenie maja i widać że skutecznie skoro mówią ludzie że w sumie to to Tv Trwam nie jest takie złe xD
@StdPtr: Jest różnica między jest mniej złe, a jest dobre. Lepsza tv niż TVP za PIS czy Republika, ale wciąż daleko do standardów dobrej telewizji. Natomiast by twierdzić, że to tylko lepszy rodzaj manipulacji to po prostu nieprawda, dobrze jest obejrzeć ich przynajmniej raz by wyrobić
#tvpis #tvrepublika #bekazprawakow
Mimo, że TV Trwam też wtedy istniało i widzowie równie dobrze mogli przejść tam.
@Gieremek: wzrost oglądalności republiki jest równy spadkowi oglądalności TVP info - to nigdy nie byli widzowie tv trwam
Jest różnica, ale czy taka duża? Słabsi są po prostu. Byś im dał kabony jeszcze więcej i politycznej władzy jak ma gruby, to by byli tacy sami.
@neib1: @M4rcinS Nie no, TV Trwam potrafiło skrytykować PIS nawet gdy ten rządził, zwłaszcza w sprawach obronności czy energetyki mają własne zdanie. No i dużo gości TV Trwam to abstrahując od poglądów w większości ludzie na poziomie, profesorowie, propisowscy, ale nie można powiedzieć,
@Gieremek: byłe TVP przez 8 lat wyhodowało sobie takiego widza. Wcześniej czegoś takiego nie było. Nawet TV TRwam które krytykowalo np przzystanek woodstock, nie uprawiało takiej szczujni. Teraz ci ludzie sa juz uzaleznieni od takiej formy podawania informacji. Moja matka sama do mnie mowila,
Republika
A media rydzykowe cokolwiek by o nich, albo o nim nie
Szczerze to nie wydaje mi się, aby był kiedykolwiek jakiś najazd na tv trwam, że jest pro pis. Bardziej najazd na samego rydzyka, że ciągnie hajs od starszych ludzi.
@StdPtr: Jest różnica między jest mniej złe, a jest dobre. Lepsza tv niż TVP za PIS czy Republika, ale wciąż daleko do standardów dobrej telewizji. Natomiast by twierdzić, że to tylko lepszy rodzaj manipulacji to po prostu nieprawda, dobrze jest obejrzeć ich przynajmniej raz by wyrobić
@bluehead oczywiście, że tak. Ludzie, którzy ze względu na strukturę demograficzną decydują o wyniku wyborów, oglądają telewizję. Czas wyjść z bańki.