Aktywne Wpisy
Godir17 +131
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
goferek +139
Niech otwiera jeszcze w co drugą środę w godzinach 10-11, to na pewno będzie mieć więcej klientów, mimo branży odchodzącej do lamusa.
#krakow
#krakow
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce
W co byście weszli? Żabki, dino?
#inwestycje
Sprzedaj i wrzuc w ETF dywidendowego, żyj tak jak żyłeś a co roku będzie splywala z tego extra kasa na konto.
Moja rada: zyj dalej tak jak zyjesz, pracuj sobie spokojnie i nie szalej. 1mln zycia ci nie zmieni, ale na pewno je ulatwi. Jak masz jakies kredyty to rozwaz nadplate/splate ich, a jak nie to wrzucasz na ETFa kumulujacego na SP500 i zapominasz na 5-10 lat o tej kasie. Potem mi podziekujesz
@Cisek44: Dino za 350k €? :D
A co do Żabki to jak masz dobrą lokalizację to dasz radę. Jak trafisz na złą - nie ma uja. Dołączysz do tych co kwiczą w necie, że to wina Żabki.
I musisz się liczyć z tym, że po zatrudnieniu studenta on strzeli focha (lub zachla) i nie przyjdzie wtedy musisz awaryjnie stać za niego. Piątek-niedziela to największa kasa.
żabka? odradzam
https://youtu.be/2N2EgXKzmWo?si=h2FNvD2nILkSTbTs
Żabkę za 5k otwierasz a potem nie masz wolnego przez 353 dni w roku.
No ale działaj, działaj.
Kup sobie 3 mieszkania w małym mieście, wynajmij po 1500, 4500 miesięcznie praktycznie za nic, na codzienne życie starczy.
Za resztę kup sobie jakieś ładne.
A żabka :) to jak s---------o
@Cisek44: no bo zrobiłeś pomyłke i się nie zasymilowałeś, nie zmieniłeś narodowości.
@Cisek44: Żabka tak, jasne może jak będziesz samodzielnie pracował to ci się opłaci....
Już lepiej zainwestuj w złoto, część może w jakieś akcje z prawdziwego zdarzenia co by pieniądze nie traciły na wartości...
źródło: bejt
Pobierz@szynszyla2018: xD
Chyba żartujesz. Jakiekolwiek mieszkanie na ludzkim poziomie to przynajmniej 15mln + 10mln na remont. A minimum te 10mln. Poniżej to najwyżej kurnik pod Warszawą.
Komentarz usunięty przez autora
@Cisek44: dałam się nabrać na bait