Wpis z mikrobloga

Ło c--j. Wzięli se studentów uniwerka z Default City i się dziwią. Trzeba było zaprosić studentów z reszty kraju, to by nie wyglądało to tak komicznie.

Ale jakbym miał dzieci to wiem jedno - żadnego studiowania w Wawie xD
  • Odpowiedz
@g0blacK lol w porównaniu z ludźmi którzy przychodzili do tego programu młodzież kontra politycy w czasach rururukowca to jest niebo a ziemia xD ci ludzie się nawet wysłowić nie potrafią a co dopiero mówić o jakiejś ciekawej debacie
  • Odpowiedz
@g0blacK wydaje mi się, że to tylko wycinki właśnie tych co mają problemy z wyslawianiem i gejów. Poproszę o całość a nie tylko wyrywki

Temat trochę z d--y bo dziś mało kto myśli o dzieciach w wieku 20 lat. Każdy najpierw kończy studia, potem szuka pracy, kupuje mieszkanie i dopiero myśli o dzieciach. I w sumie tak było już 10-15 lat temu. To że dziś mamy ogromny problem z ostatnim punktem
  • Odpowiedz
@g0blacK: ekipa zmontowana fest, co nie zmienia faktu że graba ma rację: opieka nad zdrowiem psychicznym leży a ciąża poród i połóg mogą szkodzić osobom z tymi chorobami, szczególnie że część leków trzeba odstawić że względu na zdrowie płodu.
  • Odpowiedz
@niezawodny: Teoretycznie każdy student, przynajmniej sgh może wziąć tym udział. Wiem, że są też ludzie ż z innych warszawskich uczelni. W każdym razie próby przed nagraniem trwają ze 3 godziny. Redaktorzyny mogą przeprowadzić selekcję komu udzielić głosu, a komu nie.
  • Odpowiedz
P---------e o szopenie. Ktoś chce żebyście wierzyli w te bajki o braku dzieci. A teraz pomyslcie o waszych siostrach, nartach ciotkach, kolegach I koleżankach z pracy. I co? Praktycznie wszyscy mają dzieci i ciągle mówią o dzieciach. Niezła manipulacja społeczeństwem. Co nie zmienia faktu że ci z filmu to ameby
  • Odpowiedz
@pearl_jamik: u mnie w pracy do 30 roku życia nikt dzieci nie posiada, wśród znajomych z byłego liceum 1 osoba na 25 w klasie. Dzieci maja tylko zmęczeni życiem boomerzy, a i tak najczęściej jedno
  • Odpowiedz