Wpis z mikrobloga

Na X (dawniej twitter) właśnie trwa drama dwóch polskich finfluencerów: Zawód Inwestor i Cymcyka. Polecam poczytać, fascynująca lektura.

Mam nadzieję, że w tej dramie dla gawiedzi jako tag solidarnie staniemy po stronie ZI i j-----a freedomiarza manipulatora naganiacza.
#gielda
olcayn - Na X (dawniej twitter) właśnie trwa drama dwóch polskich finfluencerów: Zawó...

źródło: 1000020427

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@olcayn uważam że Cymcyk, ma dobre gadane, jako influ jest top. Ale moralnie naganiacz. A jednak moralność dla mnie jest ważna. Chociaż sporo się od niego nauczyłem. Więc nie do końca hejtuje
  • Odpowiedz
Cymcyk

naganiacz? a na co on naganiał? Jakos nie kojarze by w kółko wałkował temat spółek z małą płynnością jak Squaber, Podlacki, Książak no i najlepszy typ: Rokicki co doj3bał nawet, że w WIG20 powinny być Makarony bo to dałoby świeżość :D

@Manden:
  • Odpowiedz
@widmo82 choćby na wszystkich po kolei brokerów jacy są dostępni . na spółki które ma w portfelu ale wtedy tylko gdy zaczynają rosnąć , bo jak spadają to cicho siedzi i dużo innych ...

poczytaj koniecznie artykuł , który @Hazzy90 wrzucił , wtedy poznasz , co to za typek . nawet na getback naganiali i robili analizy pod tą spółkę za którą płaciła oczywiście spółka .
to tylko nieliczne przykłady
  • Odpowiedz
choćby na wszystkich po kolei brokerów jacy są dostępni

@micomak: jesli ktoś mówi o wszystkich to jedynie spełnia obowiazek reklamowy. pytam o spółki z niską płynnością. Nie interesuje mnie argument, ze nagania na papier który ma w portfelu jeśli to amazon lub XTB gdzie obroty są ogromne a jego wpływ śladowy. Co innego jak na ktoś nagania na papier, ktory ma obroty kilkaset tysięcy max.
  • Odpowiedz