Wpis z mikrobloga

Kurła narzekacie tak na brak baby, a ja po tym, jak moja odeszła po dwóch latach, to 6 dzień z rzędu nie śpię, nie jem, nie skupiam się na pracy, nawet w domu nie mogę wysiedzieć na dupie, tylko cały czas chodzę po mieście jak n------n. Nonstop rozkminy "co by było gdyby".

W hói nie polecam. To nie jest humanitarne. Cieszcie się, że macie psychę zdrową (no dobra, taq przegryw niekoniecznie).
Ja się zastanawiam, kiedy dojdę do siebie, o ile w ogóle, bo zaraz chyba wykituję z braku żarcia i snu.

Niech mnie ktoś zabije.

#zwiazki #rozstanie #przegryw #tinder #problemypierwszegoswiata #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryskamatyska chłopie ja 8 lat z baba byłem I nic nie spotkało mnie lepszego niż rozstanie smutny bylem przez jakiś czas potem jak porandkowalem to mi przeszlo a teraz już 4 lata jestem z nową dziewczyna i cieszę się że się tak stalo. Z tamtą byłem od 18 roku życia do 26. A od 30 jestem z nową młodsza i jest idealnie
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: W c--j dramatyzujesz. Do tej pory z każdą potrafiłem porozumieć się bez słów, zdarzało się nam mówić to samo w tym samym momencie. Ile masz lat? Pozwól sobie na żałobę ale miej szacunek do siebie i nie pajacuj do byłej. Zajmij się swoim hobby, pograj na kompie, wieczorami popłacz w poduszkę, wyjdź na p--o z kolegami i za jakiś czas się ogarnie. Potem stwierdzisz że pora kogoś mieć i
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: każdy tak ma po pierwszym związku, szok odstawienia jak przy narkotykach, bo nagle trzeba sobie wszystko robić samemu, ale potem z każdym kolejnym rozstaniem jest lżej i yolo. Za jakiś czas będziesz się śmiał z siebie że miałeś takie uczucia, nawet jeśli będziesz wciąż sam.
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: trzymaj się byczku, byłem w tej sytuacji kilka razy w życiu i nie da się do tego przyzwyczaić, ale w końcu przejdzie. Przejdź sobie na spokojnie wszystkie etapy traumy, a jak już będziesz po "akceptacji" to możesz zacząć budować coś od nowa.
Tylko pod żadnym pozorem nie poniżaj się przed ex, nie blagaj o miłość, dodatkowe szansę itp., a jeśli sama będzie chciała wrócić to jej powiedz, żeby paliła
  • Odpowiedz
@Kryskamatyska: świadomość popełnionych błędów bardzo dobrze o Tobie świadczy i jest pierwszym krokiem do skutecznego przepracowania tej c------j sytuacji. Tylko żebyś na fali poczucia winy nie podjął jakichś pochopnych decyzji. Daj się temu zabliźnić, a jak będzie po wszystkim będziesz wdzięczny za tę lekcję. Bez doświadczenia smutku nie doceni się szczęścia. Będzie dobrze byku.
  • Odpowiedz