Aktywne Wpisy

enten +654
To jest złoto. Potężny restaurator spruł się, że ludziom nie podoba się kilka listków pizzy (czyli mąki z wodą i serem) za 60 zł, bo jego pizzeria potrafi wykręcić 1% mniej glutenu od konkurencji i w ogóle klient się nie zna i ma zamknąć ryj.
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było

źródło: 1736848979373
Pobierz
gadatos +340
Wiele złego się mówi o #prl ale jedno trzeba przyznać
Loga mieli wyśmienite (。◕‿‿◕。)
#ciekawostki #historia
Loga mieli wyśmienite (。◕‿‿◕。)
#ciekawostki #historia

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
W hói nie polecam. To nie jest humanitarne. Cieszcie się, że macie psychę zdrową (no dobra, taq przegryw niekoniecznie).
Ja się zastanawiam, kiedy dojdę do siebie, o ile w ogóle, bo zaraz chyba wykituję z braku żarcia i snu.
Niech mnie ktoś zabije.
#zwiazki #rozstanie #przegryw #tinder #problemypierwszegoswiata #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: 1000004433
Pobierz@Air_Up_There: Uja przejdzie. S--s to tylko s--s. Z nią tyle rzeczy robiłem pierwszy raz, że mi głowa pęka.
Tego kwiatu jest pół światu dosłownie a Twoim największym sprzymierzeńcem teraz jest czas.
@Kryskamatyska: napierw nas szkaluje a potem sie przychodzi wypłakać śmiechu warte
źródło: image
Pobierz@Zielonkazdr: Nie wiem ryju, bez sensu tak jakoś to wszystko.
Tylko pod żadnym pozorem nie poniżaj się przed ex, nie blagaj o miłość, dodatkowe szansę itp., a jeśli sama będzie chciała wrócić to jej powiedz, żeby paliła