Wpis z mikrobloga

Ale ludzie się cieszą na twitterze że rok zaatakował xD kiszak ma dobre predyspozycje na bycie nowym disem

#kiszak #twitch
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rock niby takie ciepłe kluchy

@Zayatzz: Przepraszam, ale nie zgodzę się totalnie. Rock to nie ciepłe kluchy po prostu internet zwłaszcza obecnie jest jakim jest środowiskiem i ktoś kto zachowuje się po prostu normalnie wypada w ten sposób na tle tych wszystkich pseudo gagusów, fajterów, wyzywaczy matek, patusów itp
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Nie wiem co prawda jak inni, ale mam bardzo mieszane odczucia względem osoby Kiszaka chociaż relatywnie często nawet się z nim zgadzam. Dla mnie to jest taki nowy bożek trochę dla pewnej części takich osób jak te laski kiedyś które mowiły, że one nie słuchają rapu, ale Taco tak. Analogicznie tym rapem są pewne gry w które on nie gra i gra p-------c coś o progresji.
  • Odpowiedz
@trenbolone9898: Rock zrobił ten film tylko dla patronów . Ciekawe czy go upubliczni później dla wszystkich. Jak by ktoś strescil co Rock mówił o kiszaku to by było spoko. A co do Kiszaka to od jakiegoś czasu rzucił mi się w oczy i typ czasami coś tam powie ciekawego , ale ten jego kanał jest dziwny . Polega na komentowaniu innych twórców yt xd a sam się za jakiegoś alfę
  • Odpowiedz
@Michael506 Kiszak to debil, który robi z siebie eksperta od gier i lubi narzucać swoją gównoopinię, a na dodatek ojkofob, co tylko wiecznie "hehe żartuje". Generalnie nie ma co nawet patrzeć na te jego filmy, bo to takie typowo populistyczne p---------e ewentualnie jeszcze obrażanie innych, bo nie grają jak on, grają w inne gry niż on, podoba im się to co im się nie podoba (i to tutaj albo wyleci z
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: W ogole ze ktos oglada takie szmaty ludzkie znecajace sie nad biedniejszymi i slabszymi to ja nawet nie...

Przeciez ten typ to jakas psychopatyczna k---a. Jak jakis Trynkiewicz w wersji light.

Jak k---a, mozna kogos torturowac i gnebic ku uciesze gawiedzi??? (
  • Odpowiedz