Wpis z mikrobloga

@Androo: Co to za imposybilizm jakiś? Przecież cła wygenerują biliony dolarów - bez absolutnie żadnych negatywnych konsekwencji. ("Trump wygrał ekonomie, inny przywódcy go nienawidzą, zobacz jak") Następne całą tą kasę zainwestuje się w rozwój. Dzięki temu dostępna będzie wysoce wykwalifikowana siłą robocza, która będzie budowała kolejne fabryki w rekordowo krótkim czasie. Absolutnie nie jest możliwe, by coś z tego poszło na kolejne złote jachty miliarderów, zostało ukryte w rajach podatkowych
  • Odpowiedz
@picasssss1

@przegro_pisarz: jak miałem jakieś 7-8 lat i pierwszy raz oglądałem Kevin sam w domu to może wtedy chciałem tam się przenieść, na szczęście pojawił się internet, dorosłem i nie śpieszno mi do amerykańskiego snu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przecież lewactwa już nie ma, tylko chrześcijańskie wartości. W Ameryce wystarczy wziąć się do roboty by mieć setki milionów a w Polsce garba można się dorobić.
  • Odpowiedz
@WaveCreator: Tak, są, 100% na pojazdy elektryczne,25% na baterie litowe, panele 50%, teraz podnosi o kolejny 10%. Trump zapowiadał podniesienie i podniósł, nie to co nasz rodzimy Donald co jedyne co zrobił to centra intergracji najezdcow xD

Ale rozumiem, jak ktoś kogo lewak nie lubi wywiązuje się z obietnic to zły, a jak Tusk kłamie to "skrót myślowy", "takie tylko straszenie", "a w ogóle to imigranci nie robia nic złego
  • Odpowiedz