Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +283
Dawno już nie było #rozdajo, więc pora to zmienić! ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Do zdobycia karta podarunkowa Allegro o wartości
Do zdobycia karta podarunkowa Allegro o wartości

źródło: jakdorobic rozdajo wykop
Pobierz
mickpl +731
Dorosłość to jest wtedy kiedy uświadamiasz sobie, że ten kraj to jeden, wielki korupcyjny układ dziadów, które poustawiały się w latach 90. i na początku 00. Dosłownie wszystko jest tu robione pod ich doraźny interes, a po nich choćby potop XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Dowiedziałem się o nim od Arkadikussa, którego oglądałem kawał czasu.
A na samego Arka trafiłem tutaj, na wykopie.
To, co mnie (obiektywnie rzec biorąc) najbardziej zastanawia, to dlaczego sądowi tak bardzo zależało, aby podać ten wyrok do publicznej wiadomości? Skoro to coś de facto błahego. Takich spraw jest mnóstwo. Dlaczego akurat ta zostaje teraz przez wielu ludzi rozdmuchiwana? Dlaczego w ogóle sąd podał wyrok do publicznej wiadomości? To nie powinna być jedynie sprawa cywilna? A jeżeli się pogodził z tym bezdomnym, to dlaczego miałby mu wytoczyć sprawą o pobicie tym bardziej jeżeli to było, co jest na filmie, że tylko go pochnął? No może uderzyl, to max co widać na filmie. Ale pobił? Dlaczego?
I dlaczego tym wyroku jest coraz głośniej?
Dlaczego tak panicznie moderował wszelkie info o tym pobiciu na swoim streamie? Mógłby to raz na zawsze porządnie wyjaśnić, bo to na pozór prosta sytuacja, a on albo ciągle chce zbić, wraz z resztą, kapitał na takiej pierdołowatej rzeczy albo prawda jest dużo, dużo... przynajmniej ciekawa.
#rock
https://omzrik.pl/publikujemy-wyrok-ws-youtubera-ps-kiszak
To tak samo jak z Hajto. Zaczął pojawiać się coraz częściej w mediach, więc coraz częściej pojawiały się memy o potrąceniu baby na pasach.
Sam fakt tej szarpaniny nie jest jeszcze sam w sobie jakoś szczególnie oburzający,
prawda jest taka, gdyby dawno powiedzial, ze z----l to dawno wypominanie tego stracilo na sile, a tak mamy pic rel
źródło: ZTUzMTkudTU0GDtnRA54IHdAbz0CV3Z2IFh3dkQWdWNnTDV7Bls8OyEVLzgEEjM1ewohexEHICEhVyg_GRQ0IXhIfWVTWGpseEp8eUYWYjFgSXxtRQU0M3cH
PobierzOglądam go praktycznie od początku z różnymi przerwami i pamiętam cała tą akcję, widziałem ją na streamie i to co działo się potem.